Spa og spaophold i Vejle

Der er forskel på spaophold. Hos Comwell Kellers Park i Vejle får du et rigtigt spaophold. Et rigtigt spa giver dig den ægte følelse af at træde ind i en oase af velvære og ro. Et sted helt uden stress – hvor alt handler om dig. Her bliver du forkælet med oplevelser for alle sanser, så du finder ind til dit afslappede jeg og får masser af ny energi. Der er spaadgang fra check-in til check-ud, som kan variere alt efter, hvilket type ophold, du har reserveret. Kommer I før check in, er der adgang til spa hvis værelset er klart. 

Ønskes der adgang før normalt check in er der mulighed for tidlig check in - Det koster 100,00 kr pr time man ønsker tidligere. Dog ikke muligt tidligere end kl. 12.00

Tidlig check in skal bestilles mindst 2 dage før.

Vores dygtige spaterapeuter har mange års erfaring indenfor spa, spabehandlinger og aktiviteter – og vi ved, at det vi gør, er det rigtige. Det anbefales at reservere på forhånd, da på dagen kan alt være solgt.

Nu bliver vores spa endnu mere lækker

 
Den 25. juni begynder vi på renovering og udvidelse af vores spa på Kellers Park, så du fremover kan nyde endnu mere velvære. Derfor vil vores spa være helt lukket i hverdagene i hele uge 26+27. Fra fredag klokken 14:00 kan de benyttes fra i weekenderne. 

Fra den 9. juli og frem til den 9. september kan du frit benytte vores pool, hot tub, det kolde gys, sauna og udendørs hot tub under dit ophold. Ligeledes giver vi 25% rabat på alle vores spabehandlinger.

Du kan leje badekåbe og tøfler for 100 kr. pr. person.
 
Vi indvier vores nye spa- og vådområde den 10. september.

I perioden 25. juni og frem til den 9. september, kan du booke et ophold med 2-retters middag og fri adgang til ovenstående faciliteter. Book her.

3 opholdstyper

3 behandlinger fundet hos Comwell Hotel Kellers Park

Samlet pris fra 1.298 DKK for 2 personer Book nu
SpaDelight med 20% rabat

SpaDelight med 20% rabat

Periode:
1. jan. - 31. dec. 2018

På søndage får du 20% rabat på opholdet, inklusiv 3-retters middag og fri adgang til spa og fitness


Comwell Hotel Kellers Park

Samlet pris fra 1.918 DKK for 2 personer Book nu
SpaDelight

SpaDelight

Periode:
1. jan. 2018 - 31. dec. 2019

SpaDelight ophold med adgang til spa, velkomst, 3-rettes menu og morgenmad


Comwell Hotel Kellers Park

Samlet pris fra 2.398 DKK for 2 personer Book nu