Spa og spaophold i Vejle

 

I perioden 18. februar til 17. marts er turen kommet til vores fitness faciliteter, som renoveres og opdateres med nye lækre træningsmuligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen den 17. marts.

På Comwell Kellers Park får du et rigtigt spaophold. Et rigtigt spa giver dig den ægte følelse af at træde ind i en oase af velvære og ro. Et sted helt uden stress – hvor alt handler om dig. Her bliver du forkælet med oplevelser for alle sanser, så du finder ind til dit afslappede jeg og får masser af ny energi. Der er spaadgang fra check-in til check-ud, som kan variere alt efter, hvilket type ophold, du har reserveret. Kommer I før check in, er der adgang til spa hvis værelset er klart. 

Adgang til Aquaspa koster 350,00 DKK pr. person pr. dag og lørdag 450,00 DKK. Lørdag og søndag er dog kun forbeholdt boende gæster.

Ønskes der adgang før normalt check in er der mulighed for tidlig check in - Det koster 100,00 kr pr time man ønsker tidligere. Dog ikke muligt tidligere end kl. 12.00

Tidlig check in skal bestilles mindst 2 dage før.

Vores dygtige spaterapeuter har mange års erfaring indenfor spa, spabehandlinger og aktiviteter – og vi ved, at det vi gør, er det rigtige. Det anbefales at reservere på forhånd, da på dagen kan alt være solgt.

3 opholdstyper

3 behandlinger fundet hos Comwell Hotel Kellers Park

SpaDelight med 20% rabat

SpaDelight med 20% rabat

Periode:
1. jan. - 16. dec. 2019

Få 20% rabat på vores populære SpaDelight pakke om søndagen. Opholdet inkluderer 3-retters middag, lån af spahåndklæde, badekåbe og tøfler og fri adgang til spa og fitness.


Comwell Hotel Kellers Park

Samlet pris fra 2.318 DKK for 2 personer Book nu
SpaDelight

SpaDelight

Periode:
1. jan. - 16. dec. 2019

Vores mest populære spaophold inkluderer 3-retters middag, adgang til AquaSpa, lån af badekåbe og tøfler, overnatning og morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.


Comwell Hotel Kellers Park

Samlet pris fra 2.398 DKK for 2 personer Book nu
SpaRetreat

SpaRetreat

Periode:
1. jan. - 16. dec. 2019

På et SpaRetreat får du ultimativ forkælelse og 2 dages fri adgang til de luksuriøse spafaciliteter. Pakken inkluderer 2 & 3-retters middag eller buffet, fri adgang til AquaSpa i 2 dage, lån af badekåbe og tøfler, 2 overnatninger inkl. morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.


Comwell Hotel Kellers Park

Samlet pris fra 3.896 DKK for 2 personer Book nu