Nu bliver vores spa endnu mere lækker

 

Den 25. juni begynder vi på renovering og udvidelse af vores spa på Kellers Park, så du fremover kan nyde endnu mere velvære. Vores spa vil være lukket i alle hverdage i hele uge 26+27. De kan igen benyttes i weekenderne fra fredag kl. 14:00.

Fra den 9. juli og frem til den 9. september kan du frit benytte vores pool, hot tub, det kolde gys, sauna og udendørs hot tub under dit ophold. Ligeledes giver vi 25% rabat på alle vores spabehandlinger.

Du kan leje badekåbe og slippers for 100 kr. pr. person.

Vi indvier vores nye spa- og vådområde den 10. september.

I perioden 25. juni og frem til den 9. september, kan du booke et ophold med 2-retters middag og fri adgang til ovenstående faciliteter. Book her.

Spa uden overnatning

Du behøver ikke overnatte på Comwell Kellers Park for at få adgang til vores skønne spafaciliteter (AquaSpa og fitnessrum). Adgang til spafaciliteterne kan tilkøbes for kr. 350,- pr. person mandag til torsdag i tidsrummet 10.00-18.00. Det anbefales altid at ringe for at høre, om der er plads i vores Aquaspa, da vi har et max. antal i forhold til overnattende gæster. 

Booking 

For booking af adgang til spafaciliteterne, DaySpa og spabehandlinger kontakt venligst receptionen på Comwell Kellers Park på tel 7641 1717.

Åbningstider i spaområdet

Der er adgang til vores Aquaspaområde til og med kl. 18:00, hvis man ikke overnatter på hotellet. Vi gør opmærksom på, at på lørdage er vores Aquaspa forebeholdt overnattende gæster. Det er derfor ikke muligt benytte vores Aquaspa om lørdagen, hvis du ikke har booket en overnatning. Fredag og søndag skal der tages kontakt til hotellet enten pr. telefon 7641 1717 eller på hotel.kellerspark@comwell.com for at høre om der er plads.

Bemærk venligst, at der ingen adgang er for børn under 12 år i vores AquaSpa. Børn mellem 12 år og 16 år har adgang i følge med en voksen. 

For at alle vores gæster kan nyde de lækre spafaciliteter gør vi opmærksom på, at området er et stille-område og der må derfor ikke bruges mobiltelefoner i vores Aquaspa.

DaySpa

Prøv vores DaySpa. Med DaySpa får du en hel dag med adgang til vores lækre spafaciliteter. 

Dagen kan enten starte med morgenbuffet eller en lækker forudbestemt frokost (Livsstilssalat) for kr. 495,- pr. person. Om det er morgenbuffet eller frokost man vælger, er der altid mulighed for at vælge 1 genstand - det kan være alt fra en flaske vand, 1 glas mousserende til morgenkaffen eller glas hvidvin til frokosten. I skal bare bede om det ved tjeneren. 

DaySpa skal altid forudbestilles på telefon.

Vi tilbyder DaySpa hver mandag til fredag. Der er morgenbuffet er fra kl. 7:00 til kl. 10:00 og frokosten serveres i vores Brasserie kl. 12:30. 

Søndag er det muligt fra kl. 12:30, hvor du starter med at spise frokost i Brasseriet. Denne pakke SKAL forudbestilles mindst 1 dag før ankomst. Læs mere om DaySpa her

Køb en spabehandling - og få gratis adgang til AquaSpa

Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger fra søndag til fredag uden at have en overnatning. Købes der en behandling fra kr. 650,- pr. person, får du gratis adgang til vores Aquaspa. Vi anbefaler at bestille i god tid.

Vores dygtige spaterapeuter tilbyder et stort udvalg af spabehandlinger. Minimumsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 

Månedskort

1 måneds adgang til AquaSpa fra den dag du starter koster kr. 800,- pr. person. 

Månedskort er personligt og skal fremvises ved ankomst. Det kan benyttes mandag til torsdag fra kl. 07.00 - 18:00.  Fredag og søndag er vores Aquaspa forebeholdt overnattende gæster på hotellet. Du er altid velkommen til at ringe for at høre om muligheden for at bruge månedskortet netop de 2 dage.          

Lørdag er kun til overnattende gæster.

Morgenkåbe og håndklæde er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for kr. 50,- pr. gang.

10-turs kort til AquaSpa

Køb 10 x adgang til AquaSpa på et klippekort kr. 3000,-. 10-turs kortet er gyldigt i 2 år fra købsdato og er ikke personligt. Har du en gæst med, vil der blive taget et ekstra klip ellers er prisen kr. 350,-

Det kan benyttes fra mandag til torsdag fra kl. 07:00 - 18:00.

Fredag og søndag er vores AquaSpa forebeholdt overnattende gæster på hotellet. Ring venligst for at høre om muligheden for at bruge klippekortet netop de 2 dage. Lørdage er kun forbeholdt boende gæster.

Du er altid velkommen til at skrive til sru@comwell.com, hvis der skulle være andre ønsker.