Spa uden overnatning

I sommerferieperioden gældende fra 1. juli til 15. aug 2017 skal der ringes for at høre om muligheden, da der er begrænset plads både til Dayspa og entre uden overnatning.

 

Du behøver ikke overnatte på Kellers Park for at få adgang til vores Spafaciliteter (AquaSpaen og fitnessrum). Adgang til faciliteterne kan tilkøbes for kr. 350,- pr. person, det anbefales altid at ringe og forhør om der er plads i vores Aquaspa, da vi har et max i forhold til overnattende gæster. - Efter kl. 18.00 er det ikke muligt at komme og besøge vores Aquaspa. Lørdag er helt forbeholdt hotellets boende gæster.. 

AquaSpa og fitnesscenter har åbent fra kl. 06.00 – 24.00, ( Den udendørs hottub er i juli mdr. åben fra kl. 08.00 til kl. 23.00)

 
Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger fra søndag til fredag uden at have en overnatning. Købes der en behandling fra 650,00 kr pr. person er der gratis adgang til vores Aquaspa.
Vi anbefaler at bestille i god tid. Se udvalget af spabehandlinger her. Behandlinger. Minimunsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 
Der er ingen adgang for børn under 12 år i Aquaspa´en. Børn mellem 12 år og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. 
 
Månedskort
1 måneds spaadgang fra den dag du starter kr. 700,- pr. person - Man må tage en person med i spaen til en pris a 150 kr.
Månedskort er personligt og der skal fremvises dokumentation ved ankomst.
Månedskort kan kun bruges frem til klokken 18:00 - Om lørdag er der ingen Adgang og Søndag kun fra kl. 15.00-18.00
Morgenkåbe og håndklæde er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 50 kr. pr. gang.
 
10-turs kort til Spa

10 x spaadgang på klippekort kr. 2000,- (gyldighed 2 år, ikke personligt, kan ikke benyttes lørdag og helligdage) Har man en gæst med vil der blive taget et ekstra klip ellers er prisen kr. 350,-

Dayspa
 
Vi tilbyder Dayspa hver mandag til fredag. Og Søndag, hvor det er muligt at komme fra kl. 12:30 og der starter man med frokosten. Den skal forudbestilles indtil 1 time før ankomst. Læs mere om Dayspa her Dayspa