Nu bliver vores spa endnu mere lækker
 

Mandag d. 10. september 2018 åbnede vores nyrenoveret vådområde i spaafdelingen

Der vil yderligere blive udbygget et større liggeområde med en salt- og firelounge, som åbner d. 1. februar 2019.

Der vil derfor stadig være håndværkere i hverdagene fra mandag til fredag bag spaafdelingen.

Efter åbningen 1. feb 2019 af det nye område vil vi ikke kunne undgå håndværkere til at rette til og male efter. Samt der vil blive lavet en ny spareception.i dagene op til uge 7.
 

 

Spa uden overnatning.

Der er ikke mulighed for Dayspa/ adgang til spa søndag 10 feb og mandag 25. feb.

Du behøver ikke overnatte på Comwell Kellers Park for at få adgang til vores skønne spafaciliteter (AquaSpa og fitnessrum). Adgang til spafaciliteterne kan tilkøbes for kr. 450,- pr. person mandag til fredag i tidsrummet 10.00-18.00.

Søndage fra 12.00-18.00. Det anbefales altid at ringe for at høre, om der er plads i vores Aquaspa, da vi har et max. antal i forhold til overnattende gæster. Lørdag er forbeholdt boende gæster.

 

Booking 

For booking af adgang til spafaciliteterne, DaySpa og spabehandlinger kontakt venligst receptionen på Comwell Kellers Park på tel 7641 1717.

 

Åbningstider i spaområdet

Der er adgang til vores Aquaspaområde fra klokken 10:00 - 18:00, hvis man ikke overnatter på hotellet. Vi gør opmærksom på, at på lørdage er vores Aquaspa forebeholdt overnattende gæster. Det er derfor ikke muligt benytte vores Aquaspa om lørdagen, hvis du ikke har booket en overnatning. Fredag og søndag skal der tages kontakt til hotellet enten pr. telefon 7641 1717 eller på hotel.kellerspark@comwell.com for at høre om der er plads.

Bemærk venligst, at der ingen adgang er for børn under 12 år i vores AquaSpa. Børn mellem 12 år og 16 år har adgang i følge med en voksen. 

For at alle vores gæster kan nyde de lækre spafaciliteter gør vi opmærksom på, at området er et stille-område og der må derfor ikke bruges mobiltelefoner i vores Aquaspa.

 

Køb en spabehandling - og få gratis adgang til AquaSpa

Det er muligt at tilkøbe spabehandlinger fra søndag til fredag uden at have en overnatning. Vi anbefaler at bestille i god tid.

Vores dygtige spaterapeuter tilbyder et stort udvalg af spabehandlinger.

Minimumsalder for at modtage behandlinger er 16 år.