Spa uden overnatning

Du behøver ikke overnatte på Comwell Kellers Park for at få adgang til vores luksuriøse spafaciliteter (AquaSpaen og fitnessrum). Adgang til spafaciliteterne kan tilkøbes for kr. 350,- pr. person søndag til fredag. Det anbefales altid at ringe og høre om, der er plads i vores Aquaspa, da vi har et max. antal i forhold til overnattende gæster.

Booking 

For booking af adgang til spafaciliteterne, DaySpa og spabehandlinger kontakt venligst receptionen på Comwell Kellers Park på tel 7641 1717.

Åbningstider i spaområdet

Der er adgang til vores Aquaspaområde til og med kl. 18:00, hvis man ikke overnatter på hotellet. Vi gør opmærksom på, at på lørdage er vores Aquaspa forebeholdt overnattende gæster. Det er derfor ikke muligt benytte vores Aquaspa om lørdgen, hvis du ikke har booket en overnatning. 

AquaSpa og fitnesscenter har åbent fra kl. 07:00 - 23:00.

Bemærk venligst, at der er ingen adgang for børn under 12 år i Aquaspaen. Børn mellem 12 år og 16 år har adgang i følge med en voksen. 

For at alle vores gæster kan nyde de lækre spafaciliteter gør vi opmærksom på, at området er et stille-område. Mobilen må gerne medbringes til at tage billeder af gode minder og fx lave #Comwell på Instagram. Mobilen må dog ikke være til gene for andre, og der må IKKE tales i mobiltelefon i spaen eller i relaxområdet.

DaySpa

Prøv vores DaySpa. Med DaySpa får du en hel dag med adgang til vores lækre spafaciliteter og enten morgenbuffet eller en lækker forudbestemt frokost (Livsstilssalat) for kr. 495,- pr. person. DaySpa skal altid forudbestilles på telefon.

Vi tilbyder DaySpa hver mandag til fredag. Der er morgenbuffet er fra kl. 7:00 til kl. 10:00, og frokosten serveres i vores brasseri kl. 12:30. 

Søndag er det muligt fra kl. 12:30, hvor du starter med at spise frokost i brasseriet. Denne pakke SKAL forudbestilles mindst 1 dag før ankomst. Læs mere om DaySpa her

Køb en spabehandling - og få gratis adgang til AquaSpa

Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger fra søndag til fredag uden at have en overnatning. Købes der en behandling fra kr. 650,- pr. person, får du gratis adgang til vores Aquaspa. Vi anbefaler at bestille i god tid.

Vores dygtige spaterapeuter tilbyder et stort udvalg af spabehandlinger. Minimumsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 

Månedskort

1 måneds spaadgang fra den dag du starter koster kr. 700,- pr. person. For kun kr. 150,- ekstra pr. besøg kan du tage én person med i AquaSpa.

Månedskort er personligt, og skal fremvises ved ankomst. Det kan benyttes mandag til fredag fra kl. 06.00 - 18:00 samt om søndagen fra kl. 10.00-18.00. På lørdage er vores Aquaspa forebeholdt overnattende gæster på hotellet.

Morgenkåbe og håndklæde er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for kr. 50,- pr. gang.

10-turs kort til Spa

Køb et 10 x spaadgang på klippekort kr. 3000,-. 10-turs kortet er gyldigt i 2 år fra købsdato, og det er ikke personligt. Har du en gæst med, vil der blive taget et ekstra klip ellers er prisen kr. 350,-

Det kan benyttes mandag til fredag fra kl. 06:00 - 18:00, samt om søndagen fra kl. 10.00-18.00. På lørdage er vores Aquaspa forebeholdt overnattende gæster på hotellet.

Du er altid velkommen til at skrive til sru@comwell.com skulle der være andre ønsker.