Spa uden overnatning

Du behøver ikke overnatte på Kellers Park for at få adgang til vores Spafaciliteter (AquaSpaen og fitnessrum) og spabehandlingerne. Adgang til faciliteterne kan tilkøbes for kr. 350,- pr. person. - dog er lørdag forbeholdt hotellets boende gæster.. 

Fredag d. 12. maj er der ikke mulighed for at komme på Dayspa 

AquaSpa og fitnesscenter har åbent fra kl. 06.00 – 24.00, 
 
Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger. - Fredag eftermiddag og lørdag er der mulighed for klassisk herrebarbering.
Vi anbefaler at bestille i god tid. Se udvalget af spabehandlinger her. Behandlinger. Minimunsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 
Der er ingen adgang for børn under 12 år i Aquaspa´en. Børn mellem 12 år og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. 
 
Besøger du os i forbindelse med en behandling, har du gratis entre til Aquaspa såfremt behandlingen har en minimumværdi af 650 kr.
 
Månedskort
1 måneds spaadgang fra den dag du starter kr. 700,- pr. person - Der er muligt at tage en gæst med til kr. 150,-
6 måneders spaadgang fra den dag du starter kr. 3000,- pr. person.
Morgenkåbe og håndklæde er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 50 kr. pr. gang. Månedskortet er personligt og kan ikke overdrages til 3. mand.
Det er ikke muligt at benytte månedskortet om lørdagen frem til kl. 18.00.
 
10-turs kort til Spa

10 x spaadgang på klippekort kr. 2000,- (gyldighed 2 år, ikke personligt, kan ikke benyttes lørdag) Har man en gæst med vil der blive taget et ekstra klip ellers er prisenkr. 350,-

Dayspa

Vi tilbyder Dayspa hver mandag til fredag. Og Søndag, hvor det er muligt at komme fra kl. 12:30 og der starter man med frokosten. Den skal forudbestilles indtil 1 time før ankomst. Læs mere om Dayspa her Dayspa

Fredag d. 12. maj er der ikke mulighed for at komme på Dayspa