Værd at vide om Spa

For boende gæster på hotellet koster adgang til Aquaspa 350,00 DKK pr. person pr .dag. Lørdag 450,00 DKK. Lørdag er kun forbeholdt boende gæster.

Ønskes der adgang før normalt check in er der mulighed for tidlig check in - Det koster 50,00 kr pr. time man ønsker tidligere. Dog ikke muligt tidligere end kl. 12.00

Tidlig check in skal bestilles mindst 2 dage før.

Vores dygtige spaterapeuter har mange års erfaring indenfor spa, spabehandlinger og aktiviteter.

Det anbefales at resevere på forhånd, da der på dagen kan alt være solgt.


Åbningstid er fra 07.00-23.00 alle dage. Udskiftning af badekåbe koster kr. 50,-

 

Aldersgrænse

Børn under 12 år er ikke tilladt i aquaspa/ pool på noget tidspunkt. Børn mellem 12 år og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. 

 

Hvornår skal jeg være til behandling

Vær i god tid, mindst et kvarter før og slap af i vores relaxafdeling, så får du mere ud af din behandling. Kommer du for sent trækkes minutterne fra din behandlingstid.

 

Skal behandlinger bestilles på forhånd

Ja, hvis du ønsker en behandling skal den bestilles ved booking af opholdet. Ekstra behandlinger kan tilkøbes på dagen, såfremt der er ledigt.

Minimumsalder 16 år.

 

Skal man bo på Kellers Park for at kunne bestille behandling

Nej, gæster uden overnatning kan også bestille behandlinger og bruge vores faciliteter - dog er lørdag forbeholdt overnattende.

Alt betaling for adgang til spa & behandling sker i hovedreceptionen.

 

Påklædning

Som spagæst er det helt naturligt at være iført badekåbe og slippers hele dagen. Dog er almindeligt tøj påkrævet i restauranten og i Brasseriet efter kl. 17:00 med mindre man ønsker at bestille en drink.

Under en behandling har man ikke tøj på, men er tildækket af håndklæder.

 

Skal man gå i bad inden behandling

Gå gerne en tur i sauna eller dampbad før en massage. Det er afslappende, og din krop bliver mere modtagelig for massagens gavnlige effekt. Kom gerne usminket og uden parfume til behandling og husk altid at tage et bad inden benyttelse af pools og sauna.

 

Afbestilling

Hvis der ikke er tegnet en afbestillingsforsikring er følgende betingelser gældende:
Spaophold og behandlinger skal afbestilles senest 7 dage før ankomst, herefter opkræves 100% af total pris.

De fleste af vores behandlinger egner sig til begge køn. Det er en god og langsigtet investering at passe på sin krop både indvendig og udvendig. Og hverdagen bliver en hel del mere behagelig imens!

 

Rygning

Hele hotellet er røgfrit og rygning skal derfor foregå udendørs ved hovedindgangen. Der må IKKE ryges ved de udendørs hottubs. Overtrædelse vil medføre gebyr på Kr. 2500,-

 

Mobiltelefoner/ipads

Spaafdelingen er et stilleområde og det er ikke tilladt at medbringe mobiltelefoner eller ipads.

 

 

Mad og drikke

På bekræftelsen fremgår det, hvilke måltider der er inkluderet i opholdet. 

Der er mulighed for frugt og vand i spaafdelingen alt andet bespisning foregår i brasseriet.

Man er velkommen til at nyde et glas bobler ved de udendørs hottub. ALT serveres i plastik af sikkerhedsmæssige årsager.

Alkohol i større mængder anbefales ikke i aquaspa og vi kan blive nød til at bede gæster om, at gå i brasseriet eller sidde i vores kurvemøbler inden spaafdelingen.