Værd at vide om Spa

 

1. Hvad indgår i prisen

I Spaopholdene indgår slippers, lån af 1 badekåbe og håndklæder samt adgang til AquaSpa..Ved alle andre andre ophold kan spaadgang tilkøbes for kr. 250,- pr. person pr. dag.Gæster i hverdagene vil få slippers og kåber udleveret ved Check in.

Der er spaadgang fra check-in til check-ud, som kan variere alt efter, hvilket type ophold, du har reserveret. Kommer I før check in, er der adgang til spa hvis værelset er klart. 

Ønskes der adgang før normalt check in er der mulighed for tidlig check in - Det koster 100,00 kr pr time man ønsker tidligere. Dog ikke muligt tidligere end kl. 12.00

Tidlig check in skal bestilles mindst 2 dage før.

Vores dygtige spaterapeuter har mange års erfaring indenfor spa, spabehandlinger og aktiviteter – og vi ved, at det vi gør, er det rigtige. Det anbefales at resevere på forhånd, da på dagen kan alt være solgt.

Håndklæde til benyttelse i spaafdelingen er at få i spaafdelingen. Da vi som koncern har fokus på bærdygtighed og miljøet beder vi alle tænke over, hvor mange håndklæder man bruger.

For gæster uden overnatning er prisen kr. 350 pr. person, KUN til og med kl. 18.00 -  dog ikke muligt lørdag. -
Åbningstid er fra 07.00-23.00 alle dage. Udskiftning af badekåbe koster kr. 50,-

2. Skal behandlinger bestilles på forhånd

Ja, ønske om behandling skal bestilles ved booking af opholdet. Ekstra behandlinger kan tilkøbes på dagen, såfremt der er ledigt. Minimumsalder 16 år.

3. Skal man bo på Kellers Park for at kunne bestille behandling

Nej, gæster uden overnatning kan også bestille behandlinger og bruge vores faciliteter - dog er lørdag forbeholdt overnattende..

Alt betaling for adgang til spa & behandling sker i hovedreceptionen.

4. Hvad med betaling

På Comwell Kellers Park betales opholdet ved afrejse fra hotellet. Såfremt man ikke er boende gæst, skal behandlinger betales i hotelreceptionen inden behandlingens start.

5. Hvad skal vi medbringe

Husk badetøj 

6. Hvad med påklædning

Som Spagæst er det helt naturligt at være iført badekåbe og slippers hele dagen. Dog er almindeligt tøj påkrævet i restauranten, og i Brasseriet efter kl. 17:00 med mindre man er for at bestille en drink.

Under en behandling har man ikke tøj på, men er tildækket af håndklæder.

7. Skal man gå i bad inden behandling

Gå gerne en tur i sauna eller dampbad før en massage. Det er afslappende, og din krop bliver mere modtagelig for massagens gavnlige effekt. Kom gerne usminket og uden parfume til behandling og husk altid at tage et bad inden benyttelse af pools og sauna.

8. Hvad er fristen for afbestilling

Hvis der ikke er tegnet afbestillingsforsikring er følgende betingelser gældende:
Spaophold og behandlinger skal afbestilles senest 7 dage før ankomst, herefter opkræves 100% af total pris.

9. Hvornår er tiderne for ind- og udchecking

Indcheckning på værelset variere efter hvilket type ophold, der er reserveret. Udcheckning af værelset skal ske senest kl. 11.00. 

Der er muligt at betale for tidlig check in fra kl. 12:00 300 kr og der er mulighed for sen check ud, 100 kr pr time.d

Dog ved vores ophold SPArelax,  er det kun muligt at check in fra kl. 17.00 og her er check ud først kl. 12.00 - der er ikke mulighed for at spise i hotellets restauranter, men mulighed for roomservice

10. Må vi bruge faciliteterne før og efter

Spadelight og SpaGetAway  har indtjekning fra kl. 15.00  Har man en behandling før check in er der også adgang til faciliteterne. Badekåber og tøfler vil blive udleveret i receptionen.

 Der er spaadgang fra check-in til check-ud, som kan variere alt efter, hvilket type ophold, du har reserveret. Kommer I før check in, er der adgang til spa hvis værelset er klart. 

Ønskes der adgang før normalt check in er der mulighed for tidlig check in - Det koster 100,00 kr pr time man ønsker tidligere. Dog ikke muligt tidligere end kl. 12.00

Tidlig check in skal bestilles mindst 2 dage før.

Vores dygtige spaterapeuter har mange års erfaring indenfor spa, spabehandlinger og aktiviteter – og vi ved, at det vi gør, er det rigtige. Det anbefales at resevere på forhånd, da på dagen kan alt være solgt.

Gæster på Spagourmetophold har  indtjekning fra kl. 13.00 
Det er ikke muligt at benytte faciliteterne efter kl.11.00 på afrejsedagen, medmindre man har en behandling eller har købt sent check ud. Sen check ud koster 100 kr pr. time pr. værelse

11. Er Spa kun for kvinder

De fleste af vores behandlinger egner sig til begge køn. Det er en god og langsigtet investering at passe på sin krop både indvendig og udvendig. Og hverdagen bliver en hel del mere behagelig imens!

12. Er børn velkomne

Børn under 12 år er ikke tilladt i aquaspa/ pool på noget tidspunkt. Børn mellem 12 år og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. 

13. Hvornår skal jeg være til behandling

Vær i god tid, mindst et kvarter før og slap af i vores relaxafdeling, så får du mere ud af din behandling. Kommer du for sent trækkes minutterne fra din behandlingstid.

14. Taler man med behandleren

Det er op til dig - stilhed har den fordel, at du og behandleren kan koncentrere jer 100% om behandlingen. Behandleren vil dog komme med enkelte forklaringer undervejs.

15. Må man ryge på hotellet

Hele hotellet er røgfrit og rygning skal derfor foregå udendørs ved hovedindgangen. Der må IKKE ryges ved de udendørs hottubs. Overtrædelse vil medføre gebyr på Kr. 2500,-

16. Hvad med mobilen og pc'en

I Spaafdelingen er mobiltelefoner  tilladt til at bruge for at tage et minde, men må ikke være til gene for andre gæster. Det er forbudt at tage billeder af andre, tale i telefon eller høre musik derfra der genere andre gæster. mobiltelefonen skal være på lydløs.

Brug gerne vores #MitComwell

PC/ Ipads må ikke bruges i spa og relaxområdet

17. Hvad med mad og drikke

På bekræftelsen fremgår det, hvilke måltider der er inkluderet i opholdet. Drikkevarer kommer, medmindre andet er anført, udover prisen.  

Der er mulighed for frugt og vand i spaafdelingen alt andet bespisning foregår i brasseriet.

Man er velkommen til at nyde et glas bobler ved de udendørs hottub. ALT serveres i plastik af sikkerhedsmæssige årsager.

Alkohol i større mængder anbefales ikke i aquaspa og vi kan blive nød til at bede gæster om, at gå i brasseriet eller sidde i vores kurvemøbler.

 

VIGTIG INFORMATION

Din reservation på Spabehandlinger er først gældende ved modtagelse af en ordrebekræftelse. Vi gør opmærksom på, at der ofte er udsolgt af behandlinger på dagen.