BABOR SPA er et sted, hvor du opnår ro og afslapning. Her vil du kunne fordybe dig fuldstændig i den luksuriøse verden fra BABOR – og glemme alt om hverdagens stress. Lad os forkæle dig fra top til tå! Slap af, tag en dyb indånding, få ny energi og nyd vores skønhedsfilosofi: Fornyelse af huden og mærkbar afslapning for din krop og sjæl.

Velkommen til den luksuriøse verden af BABOR. Vores passion og fokus er at levere luksus, skønhed og resultater. Beauty Intelligence made in Germany, det er BABOR – nr. 1 i Tyskland indenfor professionel luksus hudpleje.
Det som i dag kendetegner avanceret højeffektiv kosmetik, har været BABORs filosofi i mere end 55 år. Bæredygtig udvikling af skønhedsprodukter og en respektfuld brug af naturens ressoucer. BABORs eksperter forsker for at udvinde nye værdifulde planteråstoffer, og fra dem udvikle plejende og effektive hudplejeprodukter. 

BABORs tætte samarbejde med mere end 100.000 beautyeksperter globalt er den bedste forudsætning for at udvikle nye produkter og ideér. Resultatet: Professionelle behandlinger skræddersyet til netop din hudtype med resultater der begejstrer. En fuldstændig velværeoplevelse her hos os eller derhjemme. Lad dine bekymringer blive erstattet af en verden af luksus og foryngelse.
BABOR: En sanselig velværeoplevelse – det bedste du kan gøre for din krop og sjæl.

FØLELSEN AF SPA
Til den usammenlignelige luksus – for igen at være i balance med sig selv.
BABOR SPA tager dig med på en sanselig rejse, hvor din krop og sjæl bliver indhyllet i et univers af dufte, effektive behandlinger og lækre æsteriske olier, som giver din krop oplevelsen af velvære, balance og luksus.

Babor Spa shaping for body
Sørger for at huden føles mere ensartet og giver en følelse af
at kroppen bliver strammet op.
Effektiv. Opstrammende. Konturforbedrende.

Babor Spa Energizing Lime Mandarin
Vækker alle sanserne og giver huden livlighed med en frisk,
forførende duft af lime og mandarin.
Forførende. Vitaliserende. Forfriskende.

Babor Spa Relaxing Lavender Mint
Indsvøber huden og giver fuldstændig indre ro. Med en
afslappende duft af lavendel og mint.
Afslappende. Blødgørende. Beroligende.

Babor Spa Balancing Cashmere Wood
Din indre styrke kommer frem og kroppen føles mere modstandsdygtig.
Med en træagtig duft der giver ro og varme
Beskyttende. Styrkende. Udglattende