AquaSpa

AquaSpa og fitnesscenter har åbent fra kl. 07:00 – 23:00.

Adgang til AquaSpa
Der er ingen adgang for børn under 12 år i vores AquaSpa & Pool. Børn over 12 år har kun adgang i følge med en voksen. Husk at området er et stilleområde.

Alle gæster, som har bestilt et spaophold har fri adgang til vores AquaSpa. Adgang er gældende fra check in til check ud og varierer efter, hvilket type ophold du har reserveret.

​Spørg vores spaterapeuter, hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan bruge AquaSpaafdelingen.

Badekåbe

Da vi gerne vil være med til at skåne miljøet, er der én kåbe pr. person med i opholdet. Ønsker du en ny kan den lejes for 50,00 kr. i receptionen. Vi anbefaler at bruge badekåben for at komme til og fra spaområdet. Hæng den på krogene i spaafdelingen - det er ikke en god idé at have den hængende ude ved hottuben.

Lørdag er adgang til AquaSpaafdelingen forbeholdt de gæster, som bor på hotellet. 

Spabehandlinger
Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger. Vi anbefaler at bestille i god tid. Se udvalget af spabehandlinger her. Minimumsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 

 

Glæd dig til følgende oplevelser i AquaSpaen:

Urtesauna

I urtesaunaen opleves en konstant behagelig varme på ml. 50-60 grader, samtidig med en let damp med duften af forskellige helbredende urter, som fylder rummet fra den hyggelige ovn. Varme og dufte føres op med et kobberloft, som leder duft og varme ned langs ryggen.

Anbefalet badetid 20 minutter.

Temperatur: 50-60 C, luftfugtighed 10-40 %

Kurbad

I Kurbadet tilbyder vi flere forskellige oplevelser i løbet af dagen. Her kan både være dampbad, lerbad og tyrkisk hammam. 

Oplevelsesbadet

Gå igennem vores oplevelsesbad og lad dig oversvømme med varm troperegn efterfulgt af kold regn. Fortsæt videre til en varm sommerstorm og slut turen af med kold tåge.

Fodbehandling

Nyd den smukke udsigt fra vores lækre fodbade. Der er gratis salt og også mulighed for at købe lækre fodbadsprodukter i spareceptionen.

Hot pool
Giver god afslapning til kroppen.

Gys/koldtvandsbassin
Stimulerer blodcirkulationen og giver kroppen et kick.

Fitness pool
Poolens temperatur er ca. 28 grader. Brug poolen til svømning og aquabalance. Det giver god afslapning til kroppen.

Hottub
Beroligende og let masserende på hele kroppen, minimerer smerter og stress. Du føler dig bedre tilpas, mere afslappet og fyldt med energi . Samtidig kan du nyde den smukke udsigt over Vejle Fjord. Åbningstiden er som i resten af AquaSpaområdet. Man igennem AquaSpaområdet komme ud til vores to udendørs hottubs.

På dage med mange gæster beder vi om, at der kan gives plads at alle kan benytte dem. Vi anbefaler at jeres badekåber bliver indendørs.

I vinterperioden beder vi gæster om at gå stille og roligt, da det kan være meget glat i området omkring vores hottubs. Al færden er på eget ansvar.

Opvarmede brikse
Her er det godt at ligge og bare slap af og lade varmen forplante sig i hele kroppen. Når der er mange gæster i spaområdet anbefaler vi, at der tages hensyn til at alle kan få muligheden for at slappe helt af.

Isfontæne
Isen kan bruges til at give den ophedede krop en dejlig forfriskning evt. efter saunabesøg eller dampbad. Massér isen ind over hele kroppen. Isen stimulerer blodcirkulationen, lymfe- og immunsystemet.

Åbningstider i AquaSpa
Vores AquaSpa har åben alle dage fra kl. 07.00 - 23.00. Adgang er på eget ansvar. Gældende alle dage er, at børn under 12 år ikke er tilladt i vores AquaSpa - og der er ikke en seperat pool uden for spaområdet.

Lørdag er der altid mange i spaområdet fra kl. ca. 14.30 til 17.30. Vi anbefaler derfor at spise en tidlig middag og gå i spa efter middagen, hvor der er færre i området.

Fra mandag til torsdag er der kun adgang til kl.18.00 for gæster, der ikke overnatter. Fredag til søndag er besøg i AquaSpaen forebeholdt hotellets overnattende gæster. Man er velkommen til at ringe og høre om der er muligheden for at købe adgang til spa fredag eller søndag eftermiddag på telenfon 7641 1717. Uden forudgående kontakt med hotellet kan man risikere at blive afvist ved ankomsten, hvis der ikke er plads i AquaSpaen.