AquaSpa

AquaSpa og fitnesscenter har åbent fra kl. 06.00 – 24.00. ( Der er ingen adgang til de udendørs hottub efter kl. 23.00 til kl. 08.00 af hensyn til sovende gæster)
Der er ingen adgang for børn under 12 år i Aquaspa´en. Børn over 12 år har kun adgang i følge med en voksen.  Husk området er stille område.

Alle gæster, som har bestilt et spaophold (dvs. et ophold der starter med spa fx spagourmet) har fri adgang til vores AquaSpa. Adgang er gældende fra Check in til check ud, og variere efter, hvilke type ophold, der er reserveret.

​Spørg vores spaterapeuter, hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan bruge AquaSpaen.

De gæster, der er boende på hotellet, som ikke har det med i deres pakke kan tilkøb det. Prisen er kr. 250,- pr. person pr. dag. Er man på ophold 1 døgn er det gældende fra check in til check ud. Vælger man at tilkøbe det i forbindels med 2 dags ophold så er det fra morgen af til check ud næste dag.

HUSK købes der behandling til værdi 650 kr per person er der fri adgang til spaområdet den dag. Dette er til dem, der tilkøber sig adgang til spa. Dem, hvor det er med i opholdet har selvfølgelig adgang hele perioden de er her.

I hverdagene vil man som gæst med adgang til spa  få udleveret 1 kåbe pr. person  og 1 par tøfler til brug i spaafdelingen.

Da vi gerne vil være med til at skåne miljøet, er der 1 kåbe pr. person med til ens ophold. Ønsker du en ny kan den lejes for 50,00 kr i receptionen. Vi anbefaler, at kåben for at komme fra & til spaområdet. Hæng den på krogene i spaafdelingen - Det er ikke en god ide at have den hængende ude ved hottuben.


Lørdag er dog forbeholdt hotellets boende gæster. 

Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger. Vi anbefaler at bestille i god tid. Se udvalget af spabehandlinger her. Behandlinger. Minimunsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 


Glæd dig til følgende oplevelser

Relaxsauna
Holder en temperatur på 40-50 grader. Her kan du lytte til stille musik og samtidig få en stimulerende aromaterapi. Kan benyttes i længere tid uden at kroppen bliver ophedet, rigtig god at bruge inden massage eller anden behandling. Varmen gør, at kroppen slapper af, musklerne bliver bløde, og terapeuten kan give en endnu mere effektfuld massage.

Amfisauna
Ved saunabehandlingen varmes din krop op, og herved stimuleres blodcirkulation og en renselses- og afgiftningsproces starter.

Dampbad
I dampbadet varmes kroppen op – herved stimuleres blodcirkulationen, som sætter gang i renselsesprocessen. Nyd musikken og duften.

Fodbad
Intet er bedre end et godt fodbad – Ved fodkar er der mulighed for at prøve fodsalt.

Hot pool
Giver god afslapning til kroppen.

Tropical showers
Herlig trommeregn, let masserende på skuldre og nakke. Varm eller iskold.

Gys/koldtvandsbassin
Stimulerer blodcirkulationen og giver kroppen et kick.

Kneipps fodbad
Gå ned i det kolde kar. Stå/gå på stedet i hvert kar ca. 30 sekunder – det er vekselvirkningen mellem koldt og varmt, som giver fysisk og psykisk velbehag og sætter gang i blodcirkulationen. Gentag gerne flere gange – i alt ca. 5 minutter.

Fitness pool
Poolens temperatur er ca. 28 grader. Brug poolen til svømning og Aquabalance. Giver god afslapning til kroppen.

Udendørs boblebad
Beroligende og let masserende på hele kroppen, minimerer smerter og stress. Du føler dig bedre tilpas – mere afslappet og fyldt med energi - samtidig kan du nyde den smukke udsigt. I juli måned lukkes den kl. 23.00 og kan først bruges fra kl. 08.00.

på dage med mange gæster, beder vi om, at der kan gives plads at alle kan benytte dem. 

Vi anbefaler at jeres kåber bliver indendørs.

I vinterperioden beder vi gæster om at gå stille og roligt da det kan være meget glat. Alt befærden er på eget ansvar.

Opvarmede brikse
Her er det godt at ligge. Bare slap af og lad varmen forplante sig i hele kroppen.

Når der er mange gæster i spaområdet anbefaler vi der tages hensyn til at kan få muligheden for at slappe helt af

Isfontæne
Isen kan bruges til at give den ophedede krop en dejlig forfriskning evt. efter saunabesøg eller dampbad. Massér isen ind over hele kroppen. Isen stimulerer blodcirkulationen, lymfe- og immunsystemet.

Åbningstider i AquaSpa
Vores AquaSpa har åben alle dage fra kl. 06.00 - 24.00.( efter kl. 23.00 lukkes adgang til den udendørs hottub )Adgang er på eget ansvar. Gældende alle dage er,  Børn under 12 år ikke tilladt i vores aquaspa - og der er ikke en seperat pool uden for spaområdet.

Lørdag er der altid mange i spaområdet fra ca. kl. 14.30 til 17.30. - Vi anbefaler der at spise tidligt og gå i spa efter middagen hvor der er knap så mange.

Der er fra søndag til fredag kun adgang til kl. 18.00 for udekommende. Lørdag er KUN forebeholdt hotellets gæster.

 

.