AquaSpa

AquaSpa og fitnesscenter har åbent fra kl. 07:00 – 23:00.

Adgang til AquaSpa
Der er ingen adgang for børn under 12 år i vores AquaSpa. Børn over 12 år har kun adgang i følge med en voksen. Husk at området er et stilleområde.

Alle gæster, som har bestilt et spaophold (dvs. et ophold, der starter med spa fx spagourmet) har fri adgang til vores AquaSpa. Adgang er gældende fra check in til check ud og varierer efter, hvilket type ophold, du har reserveret.

​Spørg vores spaterapeuter, hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan bruge Aquaspaafdelingen.

Tilkøb adgang til Aquaspa
De gæster, der er boende på hotellet, som ikke har adgangen med i deres pakke kan tilkøb det. Prisen er kr. 250,- pr. person pr. dag. Er man på ophold 1 døgn er det gældende fra check-in til check-ud. Vælger man at tilkøbe det i forbindelse med et 2-dages ophold, så er det fra morgenstunden til check ud næste dag.

Husk at køber du en spabehandling til en værdi af minimum kr. 650,- pr. person, så får du fri adgang til spaområdet den dag. Dette er til dig, som tilkøber dig adgang til AquaSpaen. Har du spa med i dit hotelophold, så har du selvfølgelig adgang til AquaSpaen i hele perioden for dit ophold.

Badekåber
I hverdagene vil man som gæst med adgang til AquaSpa få udleveret én badekåbe pr. person og ét par slippers til brug i spaafdelingen.

Da vi gerne vil være med til at skåne miljøet, er der én kåbe pr. person med i opholdet. Ønsker du en ny kan den lejes for 50,00 kr. i receptionen. Vi anbefaler, at bruge badekåben for at komme til og fra spaområdet. Hæng den på krogene i spaafdelingen - det er ikke en god idé at have den hængende ude ved hottuben.

Lørdag er adgang til Aquaspaafdelingen forbeholdt de gæster, som bor på hotellet. 

Spabehandlinger
Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger. Vi anbefaler at bestille i god tid. Se udvalget af spabehandlinger her. Behandlinger. Minimumsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 

Glæd dig til følgende oplevelser i AquaSpaen:

VIGTIGT: alle gæster skal følge vaskeinstruktionen i omklædningsrummet inden man går ind til spaområdet

Relaxsauna
Relaxsauna holder en temperatur på 40-50 grader. Her kan du lytte til stille musik og samtidig få en stimulerende aromaterapi. Relaxsauan kan benyttes i længere tid uden at kroppen bliver ophedet. Den er rigtig god at bruge inden en massage eller anden spabehandling. Varmen gør at kroppen slapper af, musklerne bliver bløde, og spaterapeuten kan give dig en endnu mere effektfuld massage.

Amfisauna
Ved saunabehandlingen varmes din krop op, og herved stimuleres blodcirkulation og en renselses- og afgiftningsproces starter i din krop.

Dampbad
I dampbadet varmes din krop op. Herved stimuleres blodcirkulationen, som sætter gang i renselsesprocessen. Nyd musikken og duften.

Fodbad
Intet er bedre end et godt fodbad – ved fodkar er der mulighed for at prøve fodsalt.

Hot pool
Giver god afslapning til kroppen.

Tropical showers
Herlig trommeregn, let masserende på skuldre og nakke. Varm eller iskold.

Gys/koldtvandsbassin
Stimulerer blodcirkulationen og giver kroppen et kick.

Kneipps fodbad
Gå ned i det kolde kar. Stå/gå på stedet i hvert kar ca. 30 sekunder – det er vekselvirkningen mellem koldt og varmt, som giver fysisk og psykisk velbehag og sætter gang i blodcirkulationen. Gentag gerne flere gange – i alt ca. 5 minutter.

Fitness pool
Poolens temperatur er ca. 28 grader. Brug poolen til svømning og Aquabalance. Giver god afslapning til kroppen.

Hottub
Beroligende og let masserende på hele kroppen, minimerer smerter og stress. Du føler dig bedre tilpas – mere afslappet og fyldt med energi - samtidig kan du nyde den smukke udsigt. Åbningstiden er som resten af Spaområdet da man går den vej igennem for at komme ud til vores 2 hottubs.

På dage med mange gæster, beder vi om, at der kan gives plads at alle kan benytte dem. Vi anbefaler at jeres kåber bliver indendørs.

I vinterperioden beder vi gæster om at gå stille og roligt da det kan være meget glat. Alt befærden er på eget ansvar.

Opvarmede brikse
Her er det godt at ligge. Bare slap af og lad varmen forplante sig i hele kroppen. Når der er mange gæster i spaområdet anbefaler vi der tages hensyn til at kan få muligheden for at slappe helt af

Isfontæne
Isen kan bruges til at give den ophedede krop en dejlig forfriskning evt. efter saunabesøg eller dampbad. Massér isen ind over hele kroppen. Isen stimulerer blodcirkulationen, lymfe- og immunsystemet.

Åbningstider i AquaSpa
Vores AquaSpa har åben alle dage fra kl. 07.00 - 23.00. Adgang er på eget ansvar. Gældende alle dage er,  Børn under 12 år ikke tilladt i vores aquaspa - og der er ikke en seperat pool uden for spaområdet.

Lørdag er der altid mange i spaområdet fra ca. kl. 14.30 til 17.30. - Vi anbefaler derfor at spise tidligt og gå i spa efter middagen, hvor der er færre i området.

Der er fra mandag til torsdag kun adgang til kl. 18.00 for udefrakommende. Fredag til søndag er KUN forebeholdt hotellets gæster. - Man er velkommen til at ringe og høre om der er muligheden for bare adgang til spa fredag eller søndag eftermiddag på 76411717 - Uden kontakt inden til hotellet kan man blive afvist på ankomst.