Spahotel

 

 

Spa på Comwell Kellers Park

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores helt opdaterede lækre spafaciliteter.

I perioden 18. februar til 17. marts er turen kommet til vores fitness faciliteter, som renoveres og opdateres med nye lækre træningsmuligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen den 17. marts.


Har du brug for forkælelse og afslapning? -  så tag på spa ophold på Comwell Kellers Park.
 
Læs mere om de forskellige muligheder vi tilbyder både i forbindelse med eller uden overnatning.
 
Adgang til Aquaspa i forbindelse med en overnatning koster 350,00 DKK pr. person pr. dag søndag til fredag og lørdag 450,00 DKK.
 
Adgang til Aquaspa uden overnatning 450,00 kr pr person mandag til fredag. Lørdag og søndag er kun forbeholdt boende gæster.

Comwell Kellers Park ligger ved Vejle Fjord tæt på Vejle. Hotellet har til huse i smukke historiske bygninger, der nænsomt er restaureret og ombygget, så stedet i dag fremstår topmoderne, smukt og meget stemningsfyldt.

Vi tilbyder nogle af landets mest stilfulde spafaciliteter, beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Du finder ikke smukkere steder i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og omgivelser samtidigt. Nyd vores Aqua Spa med bl.a. Relax Sauna, udendørs boblebad, dampbad, pool og koldtvandskar. 
Prøv vores sandstrand/ Lysterapi -kr. 75,00 pr person

Kellers Parks Spa er et team af professionelle terapeuter, alle uddannet som fysiurgiske massører, kosmetikere eller kosmetologer. Kellers Parks Spa videreuddanner sine terapeuterne i f.eks fysiologi og anatomi, samt de bedste teknikker til massagerne, det gør at vores gæster bliver behandlet af en specialist i en massage eller stenmassage. Aldersgrænsen for behandlinger er minimum 16 år.
 
OBS! Det er ikke tilladt for børn under 12 år at benytte vores pool og spaområde. Børn mellem 12 og 16 år må kun benytte spaområdet ifølge med en voksen.
 
Det er IKKE tilladt at reservere varmebrikse eller liggestole. Morgenkåber/ håndklæder vil blive fjernet.
Begræns brugen af mobiltelefonen. Folk føler sig generet af det.
 
 

Velkommen på Comwell Kellers Park, vi glæder os til at tage i mod dig i vores spaafdeling lige ved Vejle Fjord.
 

Lækre nyheder i fitness afdelingen


I perioden 18. februar til 18. marts renoveres og opdateres vores fitness lokaler med nye lækre træningsmuligheder og kan ikke benyttes. Vi glæder os til at byde dig velkommen, når håndværkerne er færdige.

 

Se vores Spabehandlinger
Se vores Spaophold