Spahotel

Spa på Comwell Kellers Park


Har du brug for forkælelse og afslapning? -  så tag på spa ophold på Comwell Kellers Park.
 
Læs mere om de forskellige muligheder vi tilbyder både i forbindelse med eller uden overnatning

Comwell Kellers Park ligger ved Vejle Fjord tæt på Vejle. Hotellet har til huse i smukke historiske bygninger, der nænsomt er restaureret og ombygget, så stedet i dag fremstår topmoderne, smukt og meget stemningsfyldt.

Vi tilbyder nogle af landets mest stilfulde spafaciliteter, beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Du finder ikke smukkere steder i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og omgivelser samtidigt. Nyd vores Aqua Spa med bl.a. Relax Sauna, udendørs boblebad, dampbad, pool og koldtvandskar. 

Kellers Parks Spa er et team af professionelle terapeuter, alle uddannet som fysiurgiske massører, kosmetikere eller kosmetologer. Kellers Parks Spa videreuddanner sine terapeuterne i f.eks fysiologi og anatomi, samt de bedste teknikker til massagerne, det gør at vores gæster bliver behandlet af en specialist i en massage eller stenmassage. Aldersgrænsen for behandlinger er minimum 16 år.
 

Velkommen på Comwell Kellers Park, vi glæder os til at tage i mod dig i vores spaafdeling lige ved Vejle Fjord.
 

Nu bliver vores spa endnu mere lækker

Den 25. juni begynder vi på renovering og udvidelse af vores spa på Kellers Park, så du fremover kan nyde endnu mere velvære. 

Du kan frem til den 9. september frit benytte vores pool, hot tub, det kolde gys, sauna og udendørs hot tub under dit ophold. Ligeledes giver vi 25% rabat på alle vores spabehandlinger.

Du kan leje badekåbe og slippers for 100 kr. pr. person.
 
Vi indvier vores nye spa- og vådområde den 10. september.

Se vores Spabehandlinger
Se vores Spaophold