type-image

Samlet pris fra 2048 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
20 jun
2018
Ændre dato
Afrejse
21 jun
2018
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

SpaGetAway

De klassiske palæbygninger og de eksklusive spatilbygninger danner en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og input til både krop og sjæl. Vores aquaspa har udsigt mod Vejle Fjord og inkluderer 12 spafaciliteter, herunder poolområde med koldt og varmvandsbassiner, dampbad, sauna og udendørs hottub. Den ekstra spaoplevelse får du ved at tilkøbe én af vores spabehandlinger.

I vores restaurant er der en hyggelig og varm atmosfære. Udover de faste menuer kan vi byde på spændende specialiteter, som vi udvikler i takt med de skiftende årstider. Et stort udvalg af vine gør, at vi nemt finder en passende vin til de varierende retter. I brasseriet tilbyder vi et udvalg af lettere retter, der indbyder til en uformel frokost eller middag.

Comwell Kellers Park er unikt beliggende på et skrånende terræn med udsigt mod Vejle Fjord. Der er smukke gå- og løberuter i det historiske område.

 

Bemærk: I weekenderne har vi forskellige aktiviteter (75,- kr), som du kan deltage i, når du er afsted på et ophold, hvor AquaSpa er inkluderet. Du kan læse mere om de forskellige aktiviteter HER

Velkommen på Kellers Park Vejle.

 

Tilbuddet indeholder

  • Ankomst fra kl. 15.00
  • Spaadgang fra check ind til check ud
  • 2 retters middag
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor lækker morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel Kellers ParkLæs mere