type-image

Samlet pris fra 2994 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
12 dec
2018
Ændre dato
Afrejse
16 dec
2018
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Ingen Planer

Noget af det bedste ved at komme lidt væk hjemmefra er, at man kan sove længe, være impulsiv og gøre lige dét, man har lyst til - hvornår man vil. Nogen ville kalde det en miniferie; vi kalder det ’Ingen Planer’.

Bestil fire overnatninger på Comwell Kellers Park, så får du den sidste nat gratis. Vores lækre morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter er selvfølgelig inkluderet. 

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser ved Vejle Fjord. De klassiske hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl.

I vores restaurant er der en hyggelig og varm atmosfære. Vores køkkenchef kan lide at udfordre smagsløgene, og du kan derfor se frem til lækker, nordisk mad med et tvist. Køkkenet byder også på spændende specialiteter, som udvikles i takt med de skiftende årstider. Et stort udvalg af vine gør, at vi nemt finder en passende vin til din mad. I brasseriet tilbyder vi et udvalg af lettere retter, der indbyder til en uformel frokost eller middag.

Området indbyder til smukke gå- og løberuter i det området eller til badestranden 5 km fra hotellet. Er du til fordybelse, kunst og kultur, så læg vejen forbi Kellers Minde eller tag med på historisk vandring i området. Det er også værd at lægge vejen forbi Vejle Kunstmuseum.

Nu bliver vores spa endnu mere lækker
Den 25. juni begynder vi på renovering og udvidelse af vores spa på Kellers Park, så du fremover kan nyde endnu mere velvære. Du kan frem til den 9. september kan du frit benytte vores pool, hottop, koldgus, sauna og udendørs hottop under dit ophold. Ligeledes giver vi 25% rabat på alle vores spa-behandlinger. Du kan leje badekåbe og tøfler for 100 kr. pr. person.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato og gælder for ophold i perioden 15. juni - 12. august 2018.

Vil du spare penge på dit ophold?
Som Comwell Club-medlem får du 18% rabat på normalprisen. Se Comwell Club-tilbud lige her.

Tilbuddet indeholder

  • 4 x overnatninger
  • 4 x morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel Aarhus Læs mere
 
Comwell Hotel BorupgaardLæs mere
 
Comwell Hotel HolteLæs mere
 
Comwell Hotel Hvide Hus AalborgLæs mere
 
Comwell Hotel Kellers ParkLæs mere
 
Comwell Hotel KoldingLæs mere
 
Comwell Hotel KongebrogaardenLæs mere
 
Comwell Hotel KorsørLæs mere
 
Comwell Hotel Køge StrandLæs mere
 
Comwell Hotel MiddelfartLæs mere
 
Comwell Hotel Rebild BakkerLæs mere
 
Comwell Hotel RoskildeLæs mere
 
Comwell Hotel SorøLæs mere
 
Comwell Hotel SønderborgLæs mere
 
Varbergs KusthotellLæs mere