type-image

Samlet pris fra 1498 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
20 jul
2018
Ændre dato
Afrejse
21 jul
2018
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Ingen Opvask

Gå ”all in” og book et ophold på Comwell Kellers Park, hvor du hverken skal tænke på madlavning, opvask eller at rede sengen. Sæt dig til bords og få serveret en lækker 2-retters middag eller buffet. Fald i søvn i en god seng og vågn op til vores lækre morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter. Du booker, og vi sørger for resten.

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser ved Vejle Fjord. De klassiske hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Området indbyder til smukke gå- og løberuter i det området eller til badestranden 5 km fra hotellet. 

Nu bliver vores spa endnu mere lækker
Den 25. juni begynder vi på renovering og udvidelse af vores spa på Kellers Park, så du fremover kan nyde endnu mere velvære. Du kan frem til den 9. september kan du frit benytte vores pool, hottop, koldgus, sauna og udendørs hottop under dit ophold. Ligeledes giver vi 25% rabat på alle vores spa-behandlinger. Du kan leje badekåbe og tøfler for 100 kr. pr. person.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato.

I vores restaurant er der en hyggelig og varm atmosfære. Vores køkkenchef kan lide at udfordre smagsløgene, og du kan derfor se frem til lækker, nordisk mad med et tvist. Køkkenet byder også på spændende specialiteter, som udvikles i takt med de skiftende årstider. Et stort udvalg af vine gør, at vi nemt finder en passende vin til din mad. I brasseriet tilbyder vi et udvalg af lettere retter, der indbyder til en uformel frokost eller middag.

Er du til fordybelse, kunst og kultur, så læg vejen forbi Kellers Minde eller tag med på historisk vandring i området. Det er også værd at lægge vejen forbi Vejle Kunstmuseum.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato.

Vil du spare penge på dit ophold?
Som Comwell Club-medlem får du 18% rabat på normalprisen. Se Comwell Club-tilbud lige her.

Tilbuddet indeholder

  • Dagens 2-retters middag eller buffet
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel Kellers ParkLæs mere