hotelfaciliteter på Kellers Park

Værd at vide

Fredag d. 12. maj er der ikke mulighed for at komme på Dayspa 

Gode råd til dit ophold

Bestil spabehandlinger forud, da der ofte bliver udsolgt på dagen.
Bestil bordreservation forud med mindre middag er inkl. i opholdet. I weekender kan restauranten være udsolgt. 
Check ud inden du spiser morgenmad og aflever nøglekortet senere for at undgå kø.
Spis tidligt og nyd spaen bagefter frem til 24.00. Der er mest travlt mellem kl. 14-17.

Vi anbefaler at have bestilt bord på forhånd, hvis I har planer om at spise på Hotellet, på dagen kan det være udsolgt.
Søn- og hverdage er opholdene som regel billigere end fredage og lørdage.
Bliv gratis Clubmedlem og optjen 5 % af opholdet som point.

Deltag i vores weekendaktiviteter Weekendaktiviteter

Følg os på:


 

Hvornår kan vi ankomme fra

Værelset er garanteret klar fra kl. 15.00 og check ud senest kl. 11.00, Dog har opholdet "Adgang til spa, overnatning og morgenmad" check ind fra klokken 17.00. Kun Spagourmet-opholdet har tidlig check ind fra kl. 13.00. Spaadgang er gældende for samme tidsrum som Check in til check ud.

Gæster der kommer i hverdagene vil få kåber & tøfler udleveret i receptionen

Tidlig check ind eller sen check ud
Ønsker I at checke ind fra kl. 12.00, koster det kr. 300 og skal reserveres forud. Sen check ud kan aftales mod kr. 100 ekstra pr. time efter kl. 11.00. 

Check Ud

For at undgå kø ved check ud, anbefaler at afregne før morgenmad. Nøglekortet kan derefter afleveres hurtigt ved afrejse.

Vores pakkeophold er værelseskatgoriseret.

Bestiller du Overnatning med morgenmad er der mulighed for opgradering af værelsestyper. 

Standard Plus: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn
Spaværelse: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn
Loftværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn
Udsigtsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn
Juniorsuite: + kr. 600,- i opgradering pr. døgn
Loftsuiten: + kr. 9
00,- i opgradering pr. døgn

Connecting doors + kr 800 pr. døgn.

Vores spaophold er værelsekatgoriseret, Hvilket betyder at der kan være dage, hvor der ikke kan reserveres andet værelsestype.

 

Hvad er forskellen på de forskellige værelsestyper
Hotelvaerelser

Gæster der kommer på Spa-ophold i hverdagene vil få udleveret kåber og tøfler i receptionen til brug i spaområdet. Vi er Greenkey og vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet, derfor er der  1 kåbe pr. person til dit ophold. Bliver den våd eller lignende kan en ny lejes for 50,00 kr. 

Adgang til Aquaspa og børn i Spa

Aquaspa og fitness har åbent fra kl. 06.00 - 24.00. Ophold i Aquaspa er på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, da gulvene kan være glatte. Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses i et skab. Der er 1 morgenkåbe pr. person på ophold. Ønskes der en ny er der en merpris på 50,00 kr.


Børn under 12 år er ikke tilladt i Aquaspa på alle dage. Der er ikke en pool uden for spaområdet.

Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen.

Vi anbefaler at klæde om på værelset. Badekåber, håndklæder og slippers ligger på værelset fredag og lørdag. Fra mandag til fredag vil gæsterne få det udleveret i receptionen. Gæster der kommer på Spa-ophold i hverdagene vil få udleveret kåber og tøfler i receptionen til brug i spaområdet. Vi er Greenkey og vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet, derfor er der  1 kåbe pr. person til dit ophold. Bliver den våd eller lignende kan en ny lejes for 50,00 kr.  Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten samt brasseriet efter kl. 17.00. Dog tillader vi bestilling af drikkevarer til at medtage enten på værelset eller i spa. Til spaadelingen vil det blive serveret i plastikbæger.

AquaSpa er mest travlt i perioden lørdag kl. 14-18. - Her anbefaler vi gå en tur i vores smukke område eller nyde en kop lækker kaffe i brasseriet eller i de hyggelige kurvemøbler

Tilkøb af adgang til spa kr. 250,-  pr. person pr. dag,   Bemærk, at entre er inkl. i de ophold, hvor det er nævnt SPA i beskrivelsen, ellers ikke.

Hvad er AquaSpa
Vi tilbyder 12 forskellige spafaciliteter til brug under jeres ophold. Læs mere her.

Spabehandlinger
Vi tilbyder en række spabehandlinger fra massage til ansigtsbehandlinger, som altid skal bestilles forud, og som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Behandlinger kan ikke bookes online. Se behandlingerne her. Minimumsalder 16 år. Vi gør opmærksom på, at behandlinger bør bestilles forud, da der ofte er udsolgt på dagen.

Gratis WIFI
Der er gratis WIFI på hele hotellet. Connect til TDC netværk, åbn webbrowser og login: Tryk på billedet for gratis WIFI

Restaurant Waethel
Morgenmad serveres fra kl. 07.00 - 10.00 (lørdag og søndag kl. 07.30-10.30). Hvis middag er inkluderet i opholdet, tildeles et bord ved ankomst mellem kl. 18.00 og 21.00 efter først til mølle. Børn under 12 år: halv pris, halv portion. Dress code: ingen badetøj, badekåbe eller slippers. Se menukort HER . Vi anbefaler vores gæster, at forudbestille bord inden ankomst medmindre middagen er inkluderet i opholdet. Ønskes et bestemt tidspunkt skriv det gerne til os og vi vil inden for +/- 15 min opfylde det. Restaurant Waethel serverer vi fredag og lørdag min. 3 retter fra A la cartekortet eller Chef Choicemenuen.  Restaurant Waethel er lukket om søndagen & mandag.

Bar & Brasserie KP
Her kan du købe drinks, kaffe samt mulighed for lettere måltider i løbet af dagen fra kl. 12.00 og frem til 22.00. Se menukort HER Det anbefales også om aftenen til dig/ jer der ønsker lækkert let mad med mulighed for specialøl og cocktails. Vi anbefaler vores gæster at forudbestille bord inden ankomst, da på dagen det kan være udsolgt. Det er tilladt at bære morgenkåbe og slippers i Brasseriet frem til kl. 17.00.

Room service
V tilbyder room service til 22:00. 

Morgenmadsbuffet
Morgenbuffet er inkl. i alle ophold. Mandag-fredag kl. 07.00-10.00 og lørdag-søndag kl. 07.30-10.30. På hverdage har vi en "minimorgenmad" med brød, kaffe og juice fra kl. 06.30 til dig, som skal tidligt afsted. 

Ønskes morgenmad som roomservice er der tillæg på 95 dkr. - Ønskes der fx omelet el. glas mousserende vin kan det tilkøbes og gives besked om ved bestillingen af roomservice i receptionen.

Lokale restauranter
Cirka 3 km fra Kellers Park ligger Børkop Vandmølle. Se www.borkopmolle.dk
Vejle 15 km, www.restaurantremouladen.dk
Fredericia 20 km, www.titrinned.dk

Hvad er der på værelset
Badekåbe, slippers, føntørrer, pengeboks, rumnedkøling, trådløst internet (kun trådløst), strygejern (ikke damp), alm. TV kanaler, varmtvandskoger med kaffe/te til fri afbenyttelse. De fleste værelser har twinsenge fra Hästens, dog er det muligt at bestille værelser med dobelt topmadras. Ønske om udskiftning af badekåbe under opholdet koster kr. 50 stk.

Allergi dyner og puder
Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid om allergier forud for opholdet. Det er muligt at låne en specialpude fra receptionen. Læs mere om vores pudeprogram  Pudeprogram

Hunde på værelset
Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset. Ønske man at medbringe hund, så SKAL det meddeles på forhånd før ankomst. Merpris kr. 150 pr. dag. Hotellet tilbyder et begrænset antal værelser til hund og kun af typen standard+. Det er IKKE tilladt at have hund i møblerne eller i sengen.

TV på værelset
Tv-kanaler og radio kan benyttes gratis.

Opredning på værelset
Der er muligheder for 1 opredning.
Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng op til 3 år kr. 125,-. Meddel altid ønske om opredning før ankomst. Bemærk, at ved 3 personer på værelset, skal den ene sove på en opredningsseng.

Rygning
Al rygning er forbudt indendørs og på balkoner og terrasser. E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene ved de tre hoveddøre. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på kr. 2500

Fri parkering og gratis opladning af elbiler
Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen foran værelserne. Vi har gratis opladning af elbiler med 22kwh udtag - henvend i receptionen for nøglekort.

GPS
Ikke alle GPS’er finder den nemmeste vej til os. Kan din GPS ikke finde vores adresse så prøv med:
Borgergade 14, 7080 Børkop, og drej herefter til højre.
Fra Fyn: E20 tag afkørsel 60a Fredericia V, kør til højre af 171 mod Vejle i ca. 12 km, drej til højre ved Overmøllevej mod Brejning.
Fra Aarhus: E45 tag afkørsel 61a Vejle C, kør til venstre mod Fredericia. Ved Faktas hovedkontor og McDonalds drej til venstre i krydset og fortsæt til Gauerslund kirke for enden af vejen. Drej til venstre mod Brejning.

Offentlig transport
Nærmeste station er Brejning (2,5 km gåafstand), herefter Børkop station (4 km). Fredericia (fra Øst Fyn/Kbh) og Vejle (fra Nord Aarhus/Aalborg).
Køreplaner kan finder på www.sydtrafik.dk


Taxi
Vejle taxi tel. 70201222. Fra Vejle station til hotellet, cirka kr. 290.
Vejle taxi tel. 70201222. Fra Brejning station til hotellet, kr. 120 (spørg efter fast pris)
Fredericia taxi tel. 75503411, cirka kr. 370.

Aktiviteter
Prøv kræfter med trapperekorden (114 trin på mindst 14 sekunder), og få et nyt ophold til Kellers Park.
Få information om gåruter/løberuter fra hotellet på 3 km og 7 km.
Området emmer af historie. Gå den historiske rute omkring hotellet ca. 60 min.
Deltag i vores weekendaktiviteter fredag-lørdag-søndag.
Kellers Minde Museum. Gratis, åbent lørdage k. 14-17. www.kellersminde.dk
Brejning lysbådehavn med restaurant/cafe 0,5 km www.galionen.eu
Pandekagehuset 4 km (kun åbent om sommeren) http://vaffelogpandekagehuset1.dk/
Lån vores 4 tandemcykler til en kort tur i området.
Hvidbjerg strand og ferieområde 7 km. Se www.VisitVejle.dk
Shopping i Vejle www.bryggen.com

Trapperekorden
Du er velkommen til at prøve. Du får et gavekort på en gratis overnatning, hvis du når op på under 14 sek. Start med begge ben på jorden, løb de 114 trin op, og afslut med begge ben ovenfor trappen. Ingen krav til hvordan du gør, blot du slår rekorden. Vi tager tid, når du er klar. - 8. jan 2017 var vi de glade giver af et gavekort. Følg os på Facebook.

Golf
Vi tilbyder golfophold med green fee til Kellers Park Golfklub (løskøb 200 kr.) - Hul nr 12 er Kellers Parks, - Laves der der "hole in one " vinder man et ophold.

Cykling
Brejning ligger i den sydlig del af Østkruten, der går nord fra Frederikshavn til Sønderborg. Der er cykelsti på en del af strækningen til Vejle og Fredericia. Til korte ture i nærområdet kan du låne een af hotellets tandemcykler. God tur.

Shopping
Nærmeste shopping er i Vejle cirka 20 km. Se evt. www.bryggen.com

Udsmykning af hotellet
Malerierne er malet af Frederik Kløve Jakobsen www.frederik-k-jacobsen.dk/
Dekorationer fra www.erikbuch.dk
Nyere indretning og dekorationer er fra Housedoctor, HAY og Brøste.
Hotellet er indrettet af indretningsarkitekt Mette Faarup Jørgensen, nærmere info e-mail mfj@am-pm.dk

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes.

 Vær opmærksom på at hvis du stiller er Mastercard Debit eller VISA Debit som garanti, så vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse.

Kreditkort
Du kan bruge alle gængse kreditkort. VisaElektron og andre betalingskort modtages kun i receptionen. Bemærk, der er et gebyr på 0,75% på danske og 2-4% på udenlandske kreditkort. Dankort er gebyrfrit.

Jeg har et gavekort fra Comwell, hvordan bestiller jeg et ophold
Du kan bestille dit ophold online, og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking, er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke "papirgavekort" fra andre Comwell hoteller.

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag eller behandlinger, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat.
Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet.  
Ophold over 9 personer skal annulleres 30 dage før.

Ankomst til hotellet

Alle gæster vil fra 2017 blive bedt om at udfylde registreringskort og skal kunne vise gyldig ID med samme oplysning på.

Hvordan optjener jeg point med Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges, som betaling under dit næste ophold med overnatning. Tilmeld dig i dag (øverst i menuen). Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.

OBS! Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell Kellers Park eller på Comwell.dk

Grøn Nøgle
Comwell Kellers Park er miljøbevidst og medlem af Grøn Nøgle. Læs mere om Grøn Nøgle.
Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, som det er muligt frem for import af udenlandske råvarer.

Andre spørgsmål
Kontakt hotellet på tel. +45 76411717