hotelfaciliteter på Kellers Park

Værd at vide

Jf. Lovgivning skal alle gæster, der overnatter på Comwell Kellers Park udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID.

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check in tages autorisation på opholdets pris + 500 kr. ektra pr. nat.

Bliver der betalt med gavekort eller kontant, bliver det beløb, som er autoriseret frigivet efter check ud.

Vi kan anbefale at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et Debitcard - beløbet er ikke trukket, men banken spærrer beløbet.

 

Nu bliver vores spa endnu mere lækker
 

Mandag d. 10. september 2018 åbner vores nyrenoveret vådområde i spaafdelingen

Der vil yderligere blive udbygget et større liggeområde med en salt- og firelounge, som åbner d. 1. februar 2019.

Der vil derfor stadig være håndværkere i hverdagene fra mandag til fredag bag spaafdelingen.

Efter åbningen 1. feb 2019 af det nye områder vil vi ikke kunne undgå håndværkere til at rette til og male efter. Samt der vil blive lavet en ny spareception.i dagene op til uge 7.
 

 

Der er ikke mulighed for Dayspa/ adgang til spa mandag til torsdag i uge 6, 

Grundet fotoshoot mandag 25. feb. 2019 er der ikke mulighed for Dayspa.

 

 

Gode råd til dit ophold

Bestil spabehandlinger forud, da der ofte bliver udsolgt på dagen.
Bestil bordreservation forud med mindre middag er inkl. i opholdet. - På dagen kan der være udsolgt.


Check ud inden du spiser morgenmad og aflever nøglekortet senere for at undgå kø.
Spis tidligt og nyd vores Aquaspa bagefter frem til 23.00. 

Der er flest gæster i vores Aquaspa mellem kl. 14.00-17.00.

Følg os på:


 

Hvornår kan vi ankomme fra:

Spadelight har check in kl. 14.00

Alle andre opthold har check in kl. 15.00

 

Tidlig check ind eller sen check ud
Ønsker I at checke ind fra kl. 12.00, koster det kr. 150,00 DKK og skal reserveres forud. 

Sen check ud kan aftales mod kr. 50,00 DKK ekstra pr. time efter kl. 10.00.  

 

Check Ud

For at undgå kø ved check ud, anbefaler vi at afregne før morgenmaden. Nøglekortet kan derefter afleveres hurtigt ved afrejse.

 

Opgradering af værelsestyper

Alle vores dejlige standardværelser er placeret i fløjen ved restauranten, som er den modsatte side af Aquaspaafdelingen.

Vi anbefaler at opgradere til et værelse i nærheden af vores AquaSpa, hvis der ikke ønskes at gå igennem hotellet fra værelset til spaafdelingen i badekåbe. Men det ér velset at man går igennem hotellet med badekåbe.

Standard Plus: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - i nærheden af spaafdelingen - der er 2 typer indretninger. Det ene værelse har badeværelset delt op
Spaværelse: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - tæt ved spaafdelingen og vinduer fra gulv til loft med udsigt ud over haven
Loftværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - new yorker style med skrå loft vægge
Udsigtsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - flot udsigt over skov og park (værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)

Juniorsuite: + kr. 600,- i opgradering pr. døgn - med sofa-arrangement, stort badeværelse med badekar. ( Værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)
Loftsuiten: + kr. 900,- i opgradering pr. døgn - Todelt værelse med stue, soveværelse samt badekar på badeværelset

Connecting doors + kr 800,- pr. døgn. Dette er kun muligt på enkelte juniorsuiter & udsigtsværelser.

Er du i tvivl om, hvilket værelse du skal vælge til netop din "Get away weekend" så ring til os på 76411717 eller skriv en mails til os på hotel.kellerspark@comwell.com og vi vil guide dig bedst muligt.

 

Aquaspa 

Aquaspa og fitness har åbent fra kl. 07.00 - 23.00. 

Når man opholder sig i vores Aquaspa er det på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, når du går fra værelser til spaafdelingen. I spaafdelingen kan gulvet være glat. Pas derfor ekstra på når du befinder dig i det inden dørs vådområde.

Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses i et skab. 


Børn under 12 år er ikke tilladt i vores Aquaspa. Der er ikke en pool uden for spaområdet.

Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen.

Der skal stadig være stille og det er ikke tilladt at løbe rundt. 

Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten.

I baren til frokost er det muligt dog ikke efter kl. 17.00. Dog tillader vi bestilling af drikkevarer til at medtage enten på værelset eller i vores AquaSpa. Til spaadelingen vil det blive serveret i plastikbægre.

AquaSpa er mest travlt i perioden lørdag kl. 14-18. Her anbefaler vi at gå en tur i vores smukke område eller nyde en kop lækker kaffe i Baren eller i de hyggelige kurvemøbler nær spaafdelingen.  

Det er ikke muligt at spise i vores relaxområde ved vores Aquaspa eller på terrassen uden for af hygiejniske årsager.

Købes der en behandling til en minimumsværdi af 650,00 kr. er der gratis adgang til vores AquaSpa.

Spabehandlinger
Vi tilbyder en række spabehandlinger fra massager til ansigtsbehandlinger, som altid skal bestilles forud og som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Der kan være udsolgt på dagen. Behandlinger kan ikke bookes online. Se behandlingerne her. Minimumsalder 16 år. 

Læs nærmere under SPA-fanen hvad der ellers er af muligheder.

Benyttes spa uden for åbningstiderne vil der komme en ekstra regning på 1000,00 kr pr værelse.

Gratis WIFI
Der er gratis WIFI på hele hotellet. Connect til TDC netværk, åbn webbrowser og login: Tryk på billedet for gratis WIFI.

Restaurant 
Morgenmad serveres fra kl. 07.00 - 10.00 ( Søndag fra kl. 07.30 til kl. 10.30)

Hvis middag er inkluderet i opholdet, tildeles et bord ved ankomst mellem kl. 18.00 og 21.00 efter først til mølle. Dress code: ingen badetøj, badekåbe eller slippers tilladt.

Vi anbefaler vores gæster, at forudbestille bord inden ankomst medmindre middagen er inkluderet i opholdet. Ønskes et bestemt tidspunkt, - skriv det gerne til os på hotel.kellerspark@comwell.com med dit reservationsnummer og vi forsøger at imødese jeres ønsker.


Bar 
Her kan du købe drinks, kaffe samt mulighed for lettere måltider i løbet af dagen fra kl. 12.00 og frem til 17.00.  Det anbefales også om aftenen til dig/ jer, der ønsker lækker let mad med mulighed for specialøl og cocktails.

Room service
Vi tilbyder roomservice til kl. 21:00 - ring og hør nærmere. Der tages et gebyr på 75,00 DKK for roomservice.

Morgenmadsbuffet
Morgenbuffet er inkl. i alle ophold. Mandag-lørdag fra kl. 07.00-10.00

Søndag kl. 7.30-10.30

På hverdage har vi en "minimorgenmad" med brød, kaffe og juice fra kl. 06.30 til dig, som skal tidligt afsted. 

Ønskes morgenmad som roomservice er der et tillæg på 75,- . Ønskes der fx. omelet el. et glas mousserende vin kan det tilkøbes og gives besked om ved bestillingen af roomservice i receptionen.

Lokale restauranter
Cirka 3 km fra Kellers Park ligger Børkop Vandmølle. Se www.borkopmolle.dk
Vejle 15 km, www.madindustrien.dk, www.restaurantremouladen.dk
Fredericia 20 km, www.titrinned.dk

Hvad er der på værelset
Derudover er der: føntørrer, pengeboks på de fleste værelser, rumnedkøling, trådløst internet, strygejern (ikke damp), alm. TV kanaler, varmtvandskoger med kaffe/te til fri afbenyttelse. De fleste værelser har twinsenge fra Hästens, dog er det muligt at bestille værelser med dobbelt topmadras, som er på værelseskatgorierne udsigt, loft og juniorsuiter.

Ønske om udskiftning af badekåbe under opholdet koster kr. 50 stk.

Allergidyner og puder
Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid om allergier forud for opholdet. Det er muligt at låne en specialpude fra receptionen. Læs mere om vores pudeprogram  Pudeprogram

Hunde på værelset
Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset. Ønsker man at medbringe hund, så SKAL det meddeles på forhånd før ankomst. Merpris er 250,- pr. dag. Hotellet tilbyder et begrænset antal værelser til hund og kun af typen "standard+moderne" i stue etagen ud til en lille have. Det er IKKE tilladt at have hund i møblerne eller i sengen, og heller ikke i restauranten. Der skal altid efterlades et telefonnummer, hvor vi kan få fat i jer, da en gøende hund ikke er acceptabelt.

Aviser

Af bærdygtigheds årsager er der ikke fysiske aviser og magasiner til rådighed. Dog kan der downloades PressReader, som er en en gratis app. Man skal være på hotellets trådløse netværk TDC-HOTSPOT.

TV på værelset
Tv-kanaler og radio kan benyttes gratis.

Opredning på værelset
Der er  enkelte værelser, hvor der er mulighed for  opredning..
Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng op til 3 år kr. 125,-. Meddel altid ønske om opredning før ankomst. De kan alle være udlånt på dagen. Bemærk, at ved 3 personer på værelset, skal den ene sove på en opredningsseng.

Rygning
Al rygning er forbudt indendørs og på balkoner og terrasser. E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene ved de tre hoveddøre. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på 2500,00 DKK.

Fri parkering og gratis opladning af elbiler
Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen foran værelserne. Vi har gratis opladning af elbiler med 22kwh udtag. For at opladning går igang skal du tage chipen hen foran maskinen, som hænger på standeren.

GPS
Ikke alle GPS’er finder den nemmeste vej til os. Kan din GPS ikke finde vores adresse så prøv med:
Borgergade 14, 7080 Børkop, og drej herefter til højre.
Fra Fyn: E20 tag afkørsel 60a Fredericia V, kør til højre af 171 mod Vejle i ca. 12 km, drej til højre ved Overmøllevej mod Brejning.
Fra Aarhus: E45 tag afkørsel 61a Vejle C, kør til venstre mod Fredericia. Ved Faktas hovedkontor og McDonalds drej til venstre i krydset og fortsæt til Gauerslund kirke for enden af vejen. Drej til venstre mod Brejning.

Offentlig transport
Nærmeste station er Brejning (2,5 km gåafstand), herefter Børkop station (4 km.). Fredericia (fra Øst Fyn/Kbh) og Vejle (fra Nord Aarhus/Aalborg).
Køreplaner kan finder på www.sydtrafik.dk


Taxi
Vejle taxi tel. 70201222. Fra Vejle station til hotellet, cirka kr. 290,00 DKK (spørg efter fast pris)
Vejle taxi tel. 70201222. Fra Brejning station til hotellet, kr. 120,00 DKK (spørg efter fast pris)
Fredericia taxi tel. 75503411, cirka kr. 370,00 DKK.

Aktiviteter
Prøv kræfter med trapperekorden (114 trin på mindst 14 sekunder) og få et nyt ophold til Kellers Park.
Få information om gåruter/løberuter fra hotellet på 3 km. og 7 km. Download appen RUNGO og du bliver guidet igennem ruterne 3 -5 -7 - 10- 14 km
Området emmer af historie. Gå den historiske rute omkring hotellet ca. 60 min.
Deltag i vores spa-aktiviteter fredag-lørdag-søndag.
Kellers Minde Museum. , åbent lørdage k. 14.00-16.00. Pris pr person 30,00 kr.
Brejning lystbådehavn med restaurant/cafe 0,5 km www.galionen.eu
Pandekagehuset 4 km (kun åbent om sommeren) http://vaffelogpandekagehuset1.dk/
Hvidbjerg strand og ferieområde 7 km. Se www.VisitVejle.dk
Shopping i Vejle www.bryggen.com

Receptionisterne vil altid gerne være behjælpelig med eventuelle spørgsmål. 

Trapperekorden
Du er velkommen til at prøve. Du får et gavekort på en gratis overnatning, hvis du når op på under 14 sek. Start med begge ben på jorden, løb de 114 trin op og afslut med begge ben ovenfor trappen. Ingen krav til hvordan du gør, blot du når op inden 14 sek.. Vi tager tid, når du er klar. 

Golf
Vi tilbyder golfophold med green fee til Kellers Park Golfklub (løskøb 250 kr.) - Hul nr 12 er Kellers Parks. Laves der en "hole in one " vinder man et ophold.

Cykling
Brejning ligger i den sydlige del af Østruten, der går nord fra Frederikshavn til Sønderborg. Der er cykelsti på en del af strækningen til Vejle og Fredericia. 

Shopping
Nærmeste shopping er i Vejle cirka 20 km. Se evt. www.bryggen.com

Udsmykning af hotellet
Malerierne er malet af Frederik Kløve Jakobsen www.frederik-k-jacobsen.dk/ Billederne har fået et nyt look i 2018. 
Dekorationer fra www.erikbuch.dk
Nyere indretning og dekorationer er fra Housedoctor, HAY og Brøste.
Hotellet er indrettet af indretningsarkitekt Mette Faarup Jørgensen, nærmere info e-mail mfj@am-pm.dk

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort. Også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes.

Vær opmærksom på at hvis du stiller er Mastercard Debit eller VISA Debit som garanti, så vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse.

Kreditkort
Du kan bruge alle gængse kreditkort. VisaElektron og andre betalingskort modtages kun i receptionen. Bemærk, der er et gebyr på 0,75% på danske og 2-4% på udenlandske firmakreditkort. Dankort er gebyrfrit.

Jeg har et gavekort fra Comwell, hvordan bestiller jeg et ophold
Du kan bestille dit ophold online, og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking, er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke "papirsgavekort" fra andre Comwell hoteller.

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag eller behandlinger, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat.
Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet.  
Ophold over 9 personer skal annulleres 30 dage før.

Ankomst til hotellet

Alle gæster vil fra 2017 blive bedt om at udfylde registreringskort og skal kunne vise gyldig ID med samme oplysning på.

Der vil nu fra 2018 blive krævet autorisation med kreditkort. Der vil blive reserveret 500,00 DKK ekstra pr. nat - ved check ud vil det beløb der ikke er brugt automatisk blive frigivet. - Selvom du skal betale med gavekort vil der blive tage en autorisation.

Hvordan optjener jeg point med Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges, som betaling under dit næste ophold med overnatning. Tilmeld dig i dag (øverst i menuen). Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.

OBS! Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell Kellers Park eller på Comwell.dk

Grøn Nøgle
Comwell Kellers Park er miljøbevidst og medlem af Grøn Nøgle. Læs mere om Grøn Nøgle.
Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, som det er muligt frem for import af udenlandske råvarer.

Andre spørgsmål
Kontakt hotellet på tel. +45 76411717 el. pr. mail hotel.kellerspark@comwell.com