hotelfaciliteter på Kellers Park

 

Værd at vide,

Grundet den nye persondatalovgivning skal alle gæster der overnatter på Comwell Kellers Park udfylde registreringskort, underskrive den, og mod ønske fremvise gyldig ID.

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold vil der ved check in tages autorisation på opholdetspris + 500 kr ektra pr nat.

Bliver der betalt med gavekort, el kontant, bliver det autoriseret beløb automatisk frigivet efter check ud.

 

 

Gode råd til dit ophold

Bestil spabehandlinger forud, da der ofte bliver udsolgt på dagen.
Bestil bordreservation forud med mindre middag er inkl. i opholdet. - På dagen kan der være udsolgt.


Check ud inden du spiser morgenmad og aflever nøglekortet senere for at undgå kø.
Spis tidligt og nyd spaen bagefter frem til 23.00. Der er mest travlt mellem kl. 14-17.

Følg os på:


 

Hvornår kan vi ankomme fra

Der er forskellige ankomster alt afhængig af hvilket type ophold der er reserveret.

Spagourmet-opholdet har tidlig check ind fra kl. 13.00.  - check ud kl. 11.00 - Spaadgang er fra I kommer til Check ud.

Spadelight, SpaGetAway og BB (overnatning med morgenmad) har check in kl. 15.00 til kl. 11.00 - Spaadgang er fra check in til check ud kl. 11.00

SPA-relax,   check ind  klokken 17.00. og check ud kl. 12.00 - Der er fredag og lørdag KUN mulighed for roomservice.

Gæster der kommer i hverdagene vil få kåber & tøfler udleveret i receptionen

Tidlig check ind eller sen check ud
Ønsker I at checke ind fra kl. 12.00, koster det kr. 300 og skal reserveres forud. - Dette er IKKE muligt ved SpaRelax.

Sen check ud kan aftales mod kr. 100 ekstra pr. time efter kl. 11.00. 

Check Ud

For at undgå kø ved check ud, anbefaler vi at afregne før morgenmad. Nøglekortet kan derefter afleveres hurtigt ved afrejse.

 

Opgradering af værelsestyper. 

Alle vores dejlige standardværelser er placeret i fløjen ved restauranten - Modsatte side af Spaafdelingen.

Vi anbefaler at opgradere til værelse i nærheden af spa, hvis der ikke ønskes at gå igennem hotellet fra værelset til spaafdelingen i kåber & tøfler, Men det er velset at man går igennem hotellet med kåber og tøfler

Standard Plus: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - I nærheden af spaafdelingen - der er 2 typer indretninger. Det ene værelse har badeværelset delt op.
Spaværelse: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - tæt ved spa, og vinduer fra gulv til loft med udsigt ud over haven.
Loftværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - New Yorker style med skrå loft vægge.  
Udsigtsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - Smukt udsigt over vejle Fjord
Juniorsuite: + kr. 600,- i opgradering pr. døgn - Med sofa-arrangement og stort badeværelse
Loftsuiten: + kr. 9
00,- i opgradering pr. døgn - 2 delt værelse

Connecting doors + kr 800 pr. døgn. Dette er kun muligt på enkelte juniorsuite & udsigtsværelser

Er du i tvivl om, hvilket værelse du skal vælge til netop din "Get away weekend" ring på 76411717 eller skriv på hotel.kellerspark@comwell.com, og vi vil guide dig bedst muligt.

 

Gæster der kommer på Spa-ophold i hverdagene vil få udleveret kåber og tøfler i receptionen til brug i spaområdet. Vi er Greenkey og vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet, derfor er der  1 kåbe pr. person til dit ophold. Bliver den våd eller lignende kan en ny lejes for 50,00 kr.  Er du på ophold mere end 2 dage vil der komme en ny badekåber op. 

Adgang til Aquaspa og børn i Spa

Aquaspa og fitness har åbent fra kl. 07.00 - 23.00. 

Ophold i Aquaspa er på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, da gulvene kan være glatte. Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses i et skab. Der er 1 morgenkåbe pr. person på ophold. Ønskes der en ny er der en merpris på 50,00 kr.


Børn under 12 år er ikke tilladt i Aquaspa. Der er ikke en pool uden for spaområdet.

Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. Der skal stadig være stille og det er ikke tilladt at løbe rundt. 

Vi anbefaler at klæde om på værelset. Badekåber, håndklæder og slippers ligger på værelset fredag og lørdag. Fra mandag til fredag vil gæsterne få det udleveret i receptionen. Gæster der kommer på Spa-ophold i hverdagene vil få udleveret kåber og tøfler i receptionen til brug i spaområdet. Vi er Greenkey og vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet, derfor er der  1 kåbe pr. person til dit ophold. Bliver den våd eller lignende kan en ny lejes for 50,00 kr.

 Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten. I brasseriet  er det muligt dog ikke efter kl. 17.00. Dog tillader vi bestilling af drikkevarer til at medtage enten på værelset eller i spa. Til spaadelingen vil det blive serveret i plastikbæger.

AquaSpa er mest travlt i perioden lørdag kl. 14-18. - Her anbefaler vi gå en tur i vores smukke område eller nyde en kop lækker kaffe i brasseriet eller i de hyggelige kurvemøbler. Skulle man komme lidt før check in vil der være mulighed for at benytte spa. 

Det er ikke muligt at spise i vores relaxområde ved Aquaspaen eller på terrassen uden for ved Aquaspaen af hygiejniske årsager.

Tilkøb af adgang til spa kr. 250,-  pr. person pr. dag i forbindelse med ophold - Der kan på dagen være udsolgt med tilkøb til vores spaadgang. Vi anbefaler at have reserveret på forhånd.

Købes der en behandling til minimumsværdi 650,00 kr er der gratis adgang til spaområdet,   Bemærk, at entre er inkl. i de ophold, hvor det er nævnt SPA i beskrivelsen, ellers ikke.

Hvad er AquaSpa
Vi tilbyder 12 forskellige spafaciliteter til brug under jeres ophold. Læs mere her.

Spabehandlinger
Vi tilbyder en række spabehandlinger fra massage til ansigtsbehandlinger, som altid skal bestilles forud, og som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Behandlinger kan ikke bookes online. Se behandlingerne her. Minimumsalder 16 år. Vi gør opmærksom på, at behandlinger bør bestilles forud, da der ofte er udsolgt på dagen.

Læs nærmere under SPA-fanen hvad der ellers er af muligheder

Gratis WIFI
Der er gratis WIFI på hele hotellet. Connect til TDC netværk, åbn webbrowser og login: Tryk på billedet for gratis WIFI

Restaurant Waethel 
Morgenmad serveres fra kl. 07.00 - 10.00 (lørdag og søndag kl. 07.30-10.30). Hvis middag er inkluderet i opholdet, tildeles et bord ved ankomst mellem kl. 18.00 og 21.00 efter først til mølle. Børn under 12 år: halv pris, halv portion. Dress code: ingen badetøj, badekåbe eller slippers.

 Vi anbefaler vores gæster, at forudbestille bord inden ankomst medmindre middagen er inkluderet i opholdet. Ønskes et bestemt tidspunkt skriv det gerne til os hotel.kellerspark@comwell.com, og vi vil inden for +/- 15 min opfylde det.

I Restaurant Waethel serverer vi fredag og lørdag min. 3 retter fra A la cartekortet eller Chef Choicemenuen.  Restaurant Waethel er lukket om søndagen & mandag. I restaurant Waethel er børn under 12 år ikke velkommen

Bar & Brasserie KP
Her kan du købe drinks, kaffe samt mulighed for lettere måltider i løbet af dagen fra kl. 12.00 og frem til 22.00. Se menukort under brasseri. Det anbefales også om aftenen til dig/ jer der ønsker lækkert let mad med mulighed for specialøl og cocktails. Vi anbefaler vores gæster at forudbestille bord inden ankomst, da på dagen det kan være udsolgt. Det er tilladt at bære morgenkåbe og slippers i Brasseriet frem til kl. 16.30.

Room service
V tilbyder room service til 22:00. Læs om vores menukort under Brasseriet.

Morgenmadsbuffet
Morgenbuffet er inkl. i alle ophold. Mandag-fredag kl. 07.00-10.00 og lørdag-søndag kl. 07.30-10.30. På hverdage har vi en "minimorgenmad" med brød, kaffe og juice fra kl. 06.30 til dig, som skal tidligt afsted. 

Ønskes morgenmad som roomservice er der tillæg på 95 dkr. - Ønskes der fx omelet el. glas mousserende vin kan det tilkøbes og gives besked om ved bestillingen af roomservice i receptionen.

Lokale restauranter
Cirka 3 km fra Kellers Park ligger Børkop Vandmølle. Se www.borkopmolle.dk
Vejle 15 km, www.restaurantremouladen.dk
Fredericia 20 km, www.titrinned.dk

Hvad er der på værelset
Badekåbe, slippers vil være at finde på værelset, hvis der er bestilt behandlinger af minimum 650 kr eller spaadgang. Fra mandag til torsdag vil dette dog blive udleveret fra receptionien. Derudover er der: føntørrer, pengeboks på de fleste, rumnedkøling, trådløst internet (kun trådløst), strygejern (ikke damp), alm. TV kanaler, varmtvandskoger med kaffe/te til fri afbenyttelse. De fleste værelser har twinsenge fra Hästens, dog er det muligt at bestille værelser med dobelt topmadras, som er på værelseskatgorierne udsigts, loft og juniorsuiterne.

Ønske om udskiftning af badekåbe under opholdet koster kr. 50 stk.

Allergi dyner og puder
Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid om allergier forud for opholdet. Det er muligt at låne en specialpude fra receptionen. Læs mere om vores pudeprogram  Pudeprogram

Hunde på værelset
Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset. Ønske man at medbringe hund, så SKAL det meddeles på forhånd før ankomst. Merpris kr. 250 pr. dag. Hotellet tilbyder et begrænset antal værelser til hund og kun af typen Spaværelse i stue etagen ud til en lille have. Det er IKKE tilladt at have hund i møblerne eller i sengen.

Aviser.

Af bærdygtigheds årsager er der ikke fysisk aviser og magasiner tilrådighed. Dog kan der downloades  PRESS_READER en gratis app. Man skal være på hotellets trådløsenetværk TDC-HOTSPOT.

TV på værelset
Tv-kanaler og radio kan benyttes gratis.

Opredning på værelset
Der er muligheder for 1 opredning.
Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng op til 3 år kr. 125,-. Meddel altid ønske om opredning før ankomst. Bemærk, at ved 3 personer på værelset, skal den ene sove på en opredningsseng.

Rygning
Al rygning er forbudt indendørs og på balkoner og terrasser. E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene ved de tre hoveddøre. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på kr. 2500

Fri parkering og gratis opladning af elbiler
Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen foran værelserne. Vi har gratis opladning af elbiler med 22kwh udtag - For at opladning går igang skal du tage chipen hen foran maskinen.

GPS
Ikke alle GPS’er finder den nemmeste vej til os. Kan din GPS ikke finde vores adresse så prøv med:
Borgergade 14, 7080 Børkop, og drej herefter til højre.
Fra Fyn: E20 tag afkørsel 60a Fredericia V, kør til højre af 171 mod Vejle i ca. 12 km, drej til højre ved Overmøllevej mod Brejning.
Fra Aarhus: E45 tag afkørsel 61a Vejle C, kør til venstre mod Fredericia. Ved Faktas hovedkontor og McDonalds drej til venstre i krydset og fortsæt til Gauerslund kirke for enden af vejen. Drej til venstre mod Brejning.

Offentlig transport
Nærmeste station er Brejning (2,5 km gåafstand), herefter Børkop station (4 km). Fredericia (fra Øst Fyn/Kbh) og Vejle (fra Nord Aarhus/Aalborg).
Køreplaner kan finder på www.sydtrafik.dk


Taxi
Vejle taxi tel. 70201222. Fra Vejle station til hotellet, cirka kr. 290.
Vejle taxi tel. 70201222. Fra Brejning station til hotellet, kr. 120 (spørg efter fast pris)
Fredericia taxi tel. 75503411, cirka kr. 370.

Aktiviteter
Prøv kræfter med trapperekorden (114 trin på mindst 14 sekunder), og få et nyt ophold til Kellers Park.
Få information om gåruter/løberuter fra hotellet på 3 km og 7 km. - Download appen RUNGO og du bliver guidet igennem ruterne 3 -5 -7 - 10- 14 km
Området emmer af historie. Gå den historiske rute omkring hotellet ca. 60 min.
Deltag i vores weekendaktiviteter fredag-lørdag-søndag.
Kellers Minde Museum. , åbent lørdage k. 14-17. Pris pr persin 30,00 kr.
Brejning lysbådehavn med restaurant/cafe 0,5 km www.galionen.eu
Pandekagehuset 4 km (kun åbent om sommeren) http://vaffelogpandekagehuset1.dk/
Hvidbjerg strand og ferieområde 7 km. Se www.VisitVejle.dk
Shopping i Vejle www.bryggen.com

Receptionisterne vil altid gerne være behjælpelig med evt. spørgsmål 

Trapperekorden
Du er velkommen til at prøve. Du får et gavekort på en gratis overnatning, hvis du når op på under 14 sek. Start med begge ben på jorden, løb de 114 trin op, og afslut med begge ben ovenfor trappen. Ingen krav til hvordan du gør, blot du slår rekorden. Vi tager tid, når du er klar. - 8. jan 2017 var vi de glade giver af et gavekort. Følg os på Facebook.

Golf
Vi tilbyder golfophold med green fee til Kellers Park Golfklub (løskøb 250 kr.) - Hul nr 12 er Kellers Parks, - Laves der der "hole in one " vinder man et ophold.

Cykling
Brejning ligger i den sydlig del af Østkruten, der går nord fra Frederikshavn til Sønderborg. Der er cykelsti på en del af strækningen til Vejle og Fredericia. 

Shopping
Nærmeste shopping er i Vejle cirka 20 km. Se evt. www.bryggen.com

Udsmykning af hotellet
Malerierne er malet af Frederik Kløve Jakobsen www.frederik-k-jacobsen.dk/ Billederne har fået et nyt look. 
Dekorationer fra www.erikbuch.dk
Nyere indretning og dekorationer er fra Housedoctor, HAY og Brøste.
Hotellet er indrettet af indretningsarkitekt Mette Faarup Jørgensen, nærmere info e-mail mfj@am-pm.dk

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes.

 Vær opmærksom på at hvis du stiller er Mastercard Debit eller VISA Debit som garanti, så vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse.

Kreditkort
Du kan bruge alle gængse kreditkort. VisaElektron og andre betalingskort modtages kun i receptionen. Bemærk, der er et gebyr på 0,75% på danske og 2-4% på udenlandske firmakreditkort. Dankort er gebyrfrit.Jeg har et gavekort fra Comwell, hvordan bestiller jeg et ophold
Du kan bestille dit ophold online, og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking, er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke "papirgavekort" fra andre Comwell hoteller.

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag eller behandlinger, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat.
Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet.  
Ophold over 9 personer skal annulleres 30 dage før.

Ankomst til hotellet

Alle gæster vil fra 2017 blive bedt om at udfylde registreringskort og skal kunne vise gyldig ID med samme oplysning på.

Der vil nu fra 2018 blive krævet autorisation med kreditkort. Og der vil reserveres 500 kr ekstra pr. nat - ved check ud vil det beløb der ikke er brugt automatisk blive frigivet. - Selvom du skal betale med gavekort vil der blive tage en autorisation.

Hvordan optjener jeg point med Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges, som betaling under dit næste ophold med overnatning. Tilmeld dig i dag (øverst i menuen). Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.

OBS! Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell Kellers Park eller på Comwell.dk

Grøn Nøgle
Comwell Kellers Park er miljøbevidst og medlem af Grøn Nøgle. Læs mere om Grøn Nøgle.
Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, som det er muligt frem for import af udenlandske råvarer.

Andre spørgsmål
Kontakt hotellet på tel. +45 76411717 el. pr. mail hotel.kellerspark@comwell.com