Dato: 18-02-2016

Comwell Kellers Park er nomineret til årets bedste mødekoncept

En målrettet satsning på at skærpe møde- og eventtilbuddet på Comwell Kellers Park ser ud til at give pote. Vejle-hotellet er netop blevet nomineret til prisen for ”Årets møde- & eventsted – Bedste mødekoncept” 2016. Vinderen af den fornemme titel kåres 2. marts i Forum København.

Et øget fokus på fornyelse og investeringer i udvikling af møde- og konferencekonceptet hos Comwell Kellers Park bliver nu kronet med en nominering til den prestigefyldte pris for ”Årets møde- & eventsted – Bedste mødekoncept. ”

En pris, der uddeles til udøvere i branchen inden for i alt otte kategorier, som alle handler om at være nytænkende og yde noget særligt i forbindelse med afholdelse af professionelle møder og konferencer.

En stor anerkendelse af hotellets satsning
Det er tredje år, branchemagasinetKursuslex uddeler Møde & Event Awards til de virksomheder, der skiller sig særligt ud i møde- og eventbranchen. De nominerede indstilles af møde- og eventplanlæggere fra hele landet, mens de endelige vindere udvælges af en professionel fagjury.

”Vi er glade for at kunne offentliggøre at Comwell Kellers Park er nomineret, som en blandt fem, til at dyste om at blive ”Årets møde- & eventsted – Bedste mødekoncept”. Nomineringen er en stor anerkendelse. Vi glæder os til at se, om Comwell Kellers Park løber med sejren den 2. marts ved prisuddelingen på Møde & Eventmessen 2016” siger direktør Christian Guldager fra Kursuslex, der står bag både fagmessen og prisuddelingen.

”Der sker en enorm udvikling på møde- og eventmarkedet i disse år, hvor både private og virksomheder søger mod skræddersyede løsninger. Vi arbejder konstant med at forny og udvikle en række forskellige koncepter, der inspirerer og muliggør vores gæster ønsker til konferencer- og møderammer. Nomineringen er en anerkendelse af, at vores strategi og vision om konstant at tilbyde fleksible løsninger af høj kvalitet for vores gæster, er lykkedes, ” siger hotelchef René Dueholm Caspersen.

Prisuddelingen finder sted i forbindelse med Skandinaviens største mødefagmesse i Forum i København, hvor flere end 2.000 event- og konferenceudbydere samt mødeplanlæggere forventes at deltage.

 

Det er tv-værten Sisse Fisker, der uddeler de i alt otteawards i kategorierne: Årets møde- & eventsted - Bedste mødekoncept; Årets møde- & eventsted - Bedste service; Årets møde- & eventsted - Bedste lokaler; Årets møde- & eventsted -Bedste madkoncept; Årets bedste foredragsbureau; Årets bedste cateringleverandør; Årets bedste eventbureau samt Årets bedste teambuildingleverandør.