Ling skin care

Ling Skin Care

Ling har behandlet alle hudtyper og hudproblemer. Hendes kunder tæller alt lige fra Hollywoods A-liste til forstadsfruerne, fra øst til vest, unge til ældre, men fælles for dem alle er, at de har opnået en smuk, jævn og sund strålende hud med den populære LING Signature Facial.

Med hendes omfattende viden har hun udviklet den perfekte synergi, som bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade. Ling behandlingerne og produkterne fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med state-of-the-Art ingredienser og teknologi.

En serie baseret på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume. Hver behandling er omhyggeligt udviklet til, at behandle den specifikke hudtype- og tilstand. 

Hemmeligheden bag en sund og strålende hud er helt enkel

Mild rens morgen og aften - peel dit ansigt forsigtigt et par gange om ugen, om aftenene - "vand" din hud med fugt og husk at beskytte mod solens stråler. Kombiner med en Ling Signatur Facial og opnå perfektion.

Din hud har brug for en grundig rengøring. Hver 28. Dag gennemgår huden en cyklus, cellerne når op til overfladen og udstødes som dødehudceller. I forbindelse med denne naturlige proces kan porerene blive tilstoppede af sebum og urenheder, hvilket kan lede til hudorme og akne.

Det er derfor vigtigt, at få renset huden i dybden med Ling Signature Facial en gang om måneden. Med en Ling Signature Facial får du renset ud, genoplivet og klargjort din hud til igen, at kunne ilte, optage næringsstoffer og regenerere.

Når din hud er klar til, at optage næringsstoffer, så er er det vigtigt at give huden masser og masser af fugt. Hvis huden er dehydreret opstår alle de kedelige hudproblemer, som for tidlig ældning, akne, sensitiv og trist hud. Med Lings Hydrator kan du vande huden efter du har renset af morgen og aften.

En mild ph-balancerende rens og Replenishing Hydrator/Calming Hydrator er den bedste base for din hud uanset hudtype. Brug en mild peeling til dit ansigt et par gange om ugen om aftenen, så du løbende får elimineret døde hudceller, skidt og snavs.


LING’S 5 SIMPLE TRIN DAGLIGT

1. Purify

Rens huden for make-up, skidt og snavs morgen og aften

2. Hydrate

Tilfør huden ekstra fugt i dybden morgen og aften

3. Solve

Vælg den serum som passer til din hudtype og eliminer fine linjer, rynker, rødme, tør- og uren hud, akne, pigmentering samt grå og trist hud

4. Nourish

Forsegl din serum med en afsluttende creme, forstærk resultaterne og beskyt huden mod miljø påvirkninger

UGENTLIGT

5. Renew

Hold din hud ved lige mellem ansigtsbehandlinger og giv dig selv en ’at-home-facial’. Tilfør din hud lidt ekstra i stressede perioder, før en begivenhed eller når du har lyst til lidt ekstra selvforkælelse