Comwell

Behandlinger

Her kan du se vores store udvalg af behandlinger, som du kan nyde i forbindelse med et spaophold eller som et lille afbræk i hverdagen. Spabehandlinger kan ikke bestilles online, og varierer fra en velværebehandling på 35 minutter til luksusbehandling på 80 minutter.

Vil du bestille et spaophold, skal du klikke her.

Prøv fiskeSpa - kr. 149 for 25 minutter
Garra Rufa fisk fra Tyrkiet - den hud spisende fisk, som flittigt suger dine gamle hudceller af fødder og underben. Fiskene efterlader et enzym, som får din hud på fødder og ben til at føles blød, samtidig med at gamle hudceller fjernes - hvordan føles det så?

Som havde du sat dine fødder ned i champagne - ikke værst vel? Effekten af FiskeSpa bliver endnu større efter en tur i AquaSpa. Vigtigt: Evt. neglelak skal være tør i mindst 24 timer før behandlingen.

NYT Klassisk barbering - kr. 149 for 30 minutter
Træd ind i et rum, der emmer af nostalgi med lugten af bildæk, whisky og Johnny Cash i radioen, og få en 1/2 times klassisk ansigtsbarbering med børste og kniv. Inkl. drink.

Hvis du ønsker at få en behandling uden at overnatte hos os, bestiller du tid ved at ringe på tel. 7641 1717

Vi anbefaler, at Spabehandlinger bestilles i god tid inden ankomst. Minimumsalderen for behandlinger er 16 år.

* Vi tilbyder både parbehandlinger og duobehandlinger. Ved duobehandlinger vil der være 2 spaterapeuter. Vælger I en parbehandling, er der 1 spaterapeut.