spa faciliteter

 

AquaSpa

Alle gæster, som har bestilt et spaophold (dvs. et ophold der starter med spa fx spagourmet) har fri adgang til vores AquaSpa.
Adgang til faciliteterne kan tilkøbes for kr. 350,- pr. person for gæster udefra - for hotellets boende gæster er prisen kr. 250,- pr. person pr. dag. 
Lørdag er dog forbeholdt hotellets boende gæster frem til kl. 18.00. Efter kl. 18.00 kan vi anbefale vores Midnatsspa

AquaSpa og fitnesscenter har åbent fra kl. 06.00 – 24.00. Der er ingen adgang for børn under 12 år i Aquaspa´en. Børn over 12 år har kun adgang i følge med en voksen. 
 
Det er muligt at tilkøbe øvrige spabehandlinger. Vi anbefaler at bestille i god tid. Se udvalget af spabehandlinger her. Behandlinger. Minimunsalder for at modtage behandlinger er 16 år. 
 
Besøger du os i forbindelse med en behandling, har du gratis entre til Aquaspa såfremt behandlingen har en minimumværdi af 650 kr.

Spørg vores spaterapeuter, hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan bruge AquaSpaen.

Glæd dig til følgende oplevelser

Relaxsauna
Holder en temperatur på 40-50 grader. Her kan du lytte til stille musik og samtidig få en stimulerende aromaterapi. Kan benyttes i længere tid uden at kroppen bliver ophedet, rigtig god at bruge inden massage eller anden behandling. Varmen gør, at kroppen slapper af, musklerne bliver bløde, og terapeuten kan give en endnu mere effektfuld massage.

Amfisauna
Ved saunabehandlingen varmes din krop op, og herved stimuleres blodcirkulation og en renselses- og afgiftningsproces starter.

Dampbad
I dampbadet varmes kroppen op – herved stimuleres blodcirkulationen, som sætter gang i renselsesprocessen. Nyd musikken og duften.

Fodbad
Intet er bedre end et godt fodbad – i Spashoppen findes et fantastisk kit til gør-det-selv fodbade.

Hot pool
Giver god afslapning til kroppen.

Tropical showers
Herlig trommeregn, let masserende på skuldre og nakke. Varm eller iskold.

Gys/koldtvandsbassin
Stimulerer blodcirkulationen og giver kroppen et kick.

Kneipps fodbad
Gå ned i det kolde kar. Stå/gå på stedet i hvert kar ca. 30 sekunder – det er vekselvirkningen mellem koldt og varmt, som giver fysisk og psykisk velbehag og sætter gang i blodcirkulationen. Gentag gerne flere gange – i alt ca. 5 minutter.

Fitness pool
Poolens temperatur er ca. 28 grader. Brug poolen til svømning og Aquabalance. Giver god afslapning til kroppen.

Udendørs boblebad
Beroligende og let masserende på hele kroppen, minimerer smerter og stress. Du føler dig bedre tilpas – mere afslappet og fyldt med energi - samtidig kan du nyde den smukke udsigt.

Opvarmede brikse
Her er det godt at ligge. Bare slap af og lad varmen forplante sig i hele kroppen.

Isfontæne
Isen kan bruges til at give den ophedede krop en dejlig forfriskning evt. efter saunabesøg eller dampbad. Massér isen ind over hele kroppen. Isen stimulerer blodcirkulationen, lymfe- og immunsystemet.

Åbningstider i AquaSpa
Vores AquaSpa har åben alle dage fra kl. 06.00 - 24.00. Udenfor spabutikkens åbningstider er adgang på eget ansvar. Børn under 12 år ikke tilladt i Aquaspa alle dage.